Skip to content

Kedvesnaplóm

Termékeny nap volt ez kéremszépen. Befejeztem a záródolgozatomat - ezt szigorlat előtt írja az ember, hogy jó legyen neki - szétoffoltam a különben remek p2pinfo egyik bejegyzését és borotválkozás közben rájöttem, hogy azért jó az xxl-es embereknek, mert nagyobb felületen tudnak szépek lenni. Ma letettem valamit az asztalra.

Update: Publikáre neccesse eszt. Itt az írás: Valami eltört… (záródolgozat William Gibson Neurománcáról). Tessék leharapni a fejem.

2 Comments

  1. sala wrote:

    hát nemtom… elolvasgattam az említett p2p cikket, odatévedtem a maci oldalra is. vegyesek az érzéseim. én is töltöttem már le zenét, szoftvert. de nem igazán tetszik ez a nyíltan letöltésre buzdító szöveg. aki már készített szellemi terméket (zene, szoftver, újságcikk, vers, regény, könyv, terv, szobor, akármi-satöbbi), az valahogy másként látja már a dolgokat. főleg, ha ebből él, neadj’sten ellopták, lemásolták, engedély nélkül felhasználták a “termékét” és ezzel megkárosították. én szerencsére még nem tapasztaltam meg, milyen az, amikor nekem kell plágiumot kiáltanom, de nem is esne jól.

    Thursday, June 2, 2005 at 06:39 | Permalink
  2. avman wrote:

    és azt tudtad kedves sala, hogy ha publikálod fényképeid, saját szerezemányű és előadású zenéid az internetesen akkor bizony ahhoz az az Artisjus(ice)-tól kell előzetesen engedelyt kérned?

    Friday, June 3, 2005 at 07:47 | Permalink