Skip to content

Ügyfélszolg

- Én itt úgy látom, hogy a szolgáltatás helyreállt. Minden bizonnyal a számítógéppel lesz a gond.

Anyád!

Második kör:

- Új hálókártya a gépben? - Nem, a kolegája az előbb azt találta mondani, hogy a rendszeremben van a hiba, úgyhogy rákötöttem a modemre tesztként a laptopomat. - És milyen rendszer van a laptopon? - OsX 1o.3, Macitosh. - Áhá.

Félreértés ne essék, ez az ügyfélszolga legalább segítőkész volt, össze is raktuk újra a rendszeremet. Gyors nem lett - lassú mint a halál -, szóval ha holnapig nem gyorsulok vissza, hívhatom őket megint.

Harmadik kör: A sebesség visszaugrott a névlegesre, minden oké. Ha délelőtt nem mondta volna azt az első kezelő, hogy minden rendben a körzetemben, most teljesen nyugodt lennék. Így van bennem némi méreg. De működik, és ez a lényeg.

6 Comments

 1. sala wrote:

  tegnap nálunk sem volt egy órát net. talán a vihar miatt. és rádöbbentem egy szörnyűségre: mintha levágták volna a fél karomat net nélkül. ilyesztő ez a függőség

  Tuesday, July 12, 2005 at 03:12 | Permalink
 2. Aresius wrote:

  Kelt, az egyik tévécsatornán egy fekete alapon fehér betűkkel írt üzenet figyelmeztetett, hogy 23 órától reggel 6-ig karbantartják a netet. Persze nekem is anyám vette észre, mert ki a fene kapcsolgat ilyen helyekre egyébként. :)

  Tuesday, July 12, 2005 at 04:33 | Permalink
 3. Kelt wrote:

  sala: a nincs net kevéssé tesz tönkre, mint a lassú, csiga kapcsolat. ha nincs háló, akkor el lehet vonulni olvasni, filmet nézni.. persze miután mindent debugoltál.

  aresius: egészen őszintén, ki a bánat néz tévét? Legyenek szívesek levelet írni, vagy feladni a magyar közlönyben a hirdetést, vagy valami.

  Tuesday, July 12, 2005 at 05:19 | Permalink
 4. Kelt wrote:

  Másrészt pedig délután három körül állt helyre a rendszer, tehát a reggel hat se reggel hat volt.

  Tuesday, July 12, 2005 at 05:20 | Permalink
 5. yves wrote:

  Olcsó gprs-t kell beszerezni ilyen vészhelyzetek esetére, nincs mese.

  Tuesday, July 12, 2005 at 09:45 | Permalink
 6. Kelt wrote:

  Ó persze, csak az ócsó gprshez kéne venni drága telefont. Itt bukott az ötlet.

  Tuesday, July 12, 2005 at 11:02 | Permalink