Skip to content

Visszhang

Három-négy forrásból értesülve a Re:aktivizmus milyenségéről már nem tűnik annyira sajnálatosnak, hogy kihagytam magát a rendezvényt. Bár a Sonictags olyasmi, amit szívesen próbáltam volna ki. Ami viszont mindenképpen előnyként könyvelhető el, hogy a NOL lehozott egy interjút Jimmy Wales-szel, amiben az olvasók számára hihetetlenül megvilágítják, mire jó a wikipédia. Teszi mindezt azon a vágói gondolaton felülemelkedve, mely szerint a wikipédia marhaság és anarchia lenne.

igen, papírom van róla, hogy rossz ember vagyok, de ezt nem tudtam megemlítetlenül hagyni. ráadásul magamat linkelem. rosszpontok beírva.

A legutolsó általam olvasott wikis cikkhez képest ez még csak nem is bulváros. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy még nem tűnt fel - a különben elég gyorsan reagáló - magyar wikipédia sajtóvisszhang oldalán.

Ps: Lessiges cikkjük is van. Naprakészek. oO Ps2: Kárpátynak pedig wikipédiás postja van. Ma mindenki ki van hegyezve.;)

3 Comments

 1. Kárpáty wrote:

  Ma egy kicsit én is wikipédiáztam a blogomban.

  Monday, October 17, 2005 at 05:43 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  Nálam egy ideje nem frissültél. Valami van az rss-sel vagy az olvasómmal.

  Monday, October 17, 2005 at 05:46 | Permalink
 3. karpaty wrote:

  Én ehhez az rss-hez, emlékezhetsz, nem igazán… De cikk minden nap van nálam min. 1, néha 2-3 is; igaz, főleg kárpátaljai témában. De nem csak!

  Tuesday, October 18, 2005 at 10:09 | Permalink