Skip to content

A mai rész tartalmából

 • Paul Stamatiou Customizing K2 sorozatának harmadik darabját jól meggondolva, jól megfontolva egyhasábosítottam a WS-t. Ezzel az eljárással kiteljesedhet a minimalizmus - lásd még írni tudok, linkfalat szerkeszteni nem -, és egyben kevesebb dizájnelemem lesz mint Doranskynak. Wow, mondhatnánk. :)
 • A webkettességet növelve - és mert meguntam a Livesearch-et jobbra-balra tologatni css-sel (most pont rossz helyen van) - aktiváltam Jonas Rabbe Extended live archives pluginját. Ezzel a Régenre kattintva a kedves olvasó nyakába szakad a teljes archívum.
 • Továbbá a délelőtt során elkészült a WS logó aktualizált önhibából és kényszerből újra összerakott verziója is. Volt inkscape, gimpshop, svg, jépeg, google. És pár óra eltöltése egy olyan melóval, ami egy hozzáértőnek két perc lenne.
 • És a +1: bármennyire is instabil ftp kliens tud lenni a Cyberduck, nagyon komoly érv mellette, hogy hajlandó tökéletesen együtt dolgozni a SubEthaEdittel így az ftpzés és szerkesztés kényelmes tud lenni ingyenes eszközökkel is.

Egyik szemem sír, a másik nevet szituáció volt, amikor az új SubEthából csak kereskedelmi verzió jelent meg. A Coding Monkeys programozói tényleg megérdemlik a fizetségüket, viszont a 35 dollárt nem adok egy olyan programért, amit félévente kétszer használok. A fenti link éppen ezért a nem kereskedelmi tevékenységre ingyenesen használható 2.2-es verzióra mutat.

6 Comments

 1. kobak wrote:

  A subethat meg nem probaltam. Ma is tanultam valamit. :-) Mindjart megismerkedem vele.

  Sunday, April 16, 2006 at 08:57 | Permalink
 2. kobak wrote:

  Ha mar egy oszlop, meg az eztrak, akkor miert nem: http://www.paulstamatiou.com/2006/04/16/deviance-debut/  ?? :-D

  Sunday, April 16, 2006 at 13:32 | Permalink
 3. kobak wrote:

  eztrak = extrak :-)

  Sunday, April 16, 2006 at 13:32 | Permalink
 4. Kelt wrote:

  A szubétát mindenképpen érdemes, még úgy is nagyon erős a progi, hogy a kollaboratív varázslatot nincs kivel használnom.

  Stamatiou-t pedig olvasom, hátha van valami, amit át lehet ide építeni. A hasonló témájú írásokon egyébként is gondolkodtam. Valszeg növeli az oldalon belüli forgalmat, lehet érdemes kipróbálni.

  Sunday, April 16, 2006 at 15:16 | Permalink
 5. kobak wrote:

  Van k2-part4 is, de gondolom mar Te is lattad. :-)

  Jo lett a design!

  Monday, April 17, 2006 at 09:24 | Permalink
 6. Kelt wrote:

  Csak most olvastam, hogy szóltál hogy van, kicsit el vagyok maradva mindennel, ha most szombat lenne, akkor kerülne a helyére a világ. :)

  Kösz! Még a tagek oldalai szét vannak esve, a kommenteket is helyre lehetne rakni, de most valami fényt már látni vélek az alagút végén. (Erről persze lehet meg kéne kérdezni yvest, a css gurumat is ;) )

  Monday, April 17, 2006 at 10:45 | Permalink