Skip to content

Van valami szeretnivaló Miskolcban. Három órája alig tudtam magam kiharcolni a Szinvapark parkolóházából, mert a közeledő jégeső - az Impresszóban (ingyen wifi, közepes konyha) hallottam először róla: “Jégeső jön Gyöngyös felől!” - hírére az autósok bemenekültek a parkolóházba, eltorlaszolták az utakat és heveny dudálásba/trécselésbe kezdtek. A parkolóház személyzete mintegy húsz perc alatt képes volt annyi utat söpörni - szembesávban lefelé, ahogy illik -, hogy a távozni kívánók végül elhagyhatták az épületet. A jégeső azóta is jön. Gyöngyösről.

4 Comments

 1. Zoli wrote:

  Én negyed hat felé pont az említett parkolóház alatti benzinkútnál áltam meg felfújni a bringámat, és egyszerűen nem értettem, hogy miért van akkora tömeg. Tele volt a kút, minden fedett helyen autók álltak, és nagy sor volt a parkolóház felé is. Akkor azt hittem, hogy biztos a benzináremelés miatt akar mindnenki tankolni, egész nosztalgikus érzésem lett, eszembe jutott, hogy gyerekkoromban milyen “jókat” sorakoztunk a kutaknál az áremelések hírére :-) Most döbbentem rá, mi is volt ez a tömeg, pedig kaptam én is előtte figyelmeztetést, hogy mekkora vihar jön :-)

  Thursday, June 29, 2006 at 20:43 | Permalink
 2. mark.hu wrote:

  A jégesőt támogatta a parkolóházak marketingesinek egyesülete.

  Thursday, June 29, 2006 at 21:08 | Permalink
 3. sün wrote:

  azt hallani, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást indítanak rémhírterjesztés miatt! lehet hogy tényleg a gaz parkolóházasok voltak!

  Friday, June 30, 2006 at 19:49 | Permalink
 4. Kelt wrote:

  A sztori lassan és csendesen azért folytatódik: http://www.worldshots.hu/2006-07/jegeso2/ .

  Sunday, July 2, 2006 at 10:20 | Permalink