Skip to content

MacZOT mi lesz veled?

Gazs már kifejtette, hogy a legutolsó BlogZOT - aki lemaradt volna: bloggerek ingyen szoftverért cserébe keresőoptimalizációban segítenek - a legjobb indulattal sem volt siker. A megfelelő számú post nem gyűlt össze az első nap végére, így meg kellett hosszabbítani az akciót. Ráadásul a munkáért cserébe még nem érkeztek meg a serialok a HoudahSpot gyártójától. Egyelőre csak a kommentek közt folyik a méltatlankodás, érdekes lesz nézni, hogyan kezelik a MacZOTosok a helyzetet.

Egyébként Gazshoz hasonlóan én is nagyobb játékosokat vártam a ZOT-on, egy Transmit-et vagy egy Voodoopadet néha. Bár lehet, hogy nekik már nem érné meg az ilyen jellegű reklám.

3 Comments

 1. gazs wrote:

  Egy VoodooPad mondjuk tényleg jól jönne, a Transmit szerintem már nagyon befutott program (bár a SEE meg az AppZapper is ismert volt korábban is). Egy ffmpegX-nek örülnék például, vagy egy ecto-nak (ne kelljen állandóan nulláznom a programot), vagy valami kicsi-jópofa shareware játéknak (Big Bang Reversi vagy hasonló, nagyon szépen kidolgozott az a széria, nyert is Apple Design díjat)….

  I can dream, can’t I?

  (addig is türelmesen várom a HoudahSpot serialomat)

  Tuesday, June 20, 2006 at 09:19 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  Cserébe a SEE-nek ott van nagyon erős versenytársnak a Textmate, “A Maces Editor”, szóval a Codingmonkey-nak biztosan megérte az akció. Hírverés is, új júzerek is, SEO is, teljesen jó. A Transmitnek valóban nincs ilyen versenytársa. Mindenesetre ezek az agyhullámgenerátor meg hasonló progik nem biztos, hogy erősítik az embereben az érzést, hogy blogzotolni akar. (Igazából akciósból se volt jó progi egy ideje..)

  Játékból ajánlottam már az Ambrosia Software cuccait, vagy csak akartam?

  Tuesday, June 20, 2006 at 09:43 | Permalink
 3. gazs wrote:

  Ambrosiát ismerem, öcsémet alig tudtam levakarni a gépemről, mikor EV Novát játszott egész nap… Transmit-nek talán a Fetch lehet a vetélytársa, bár azt még 9 alatt használtam legutóbb (esetleg egy Fetch szóba jöhet egy MacZOT-on)

  Tuesday, June 20, 2006 at 10:24 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. Worldshots on Thursday, June 22, 2006 at 12:01

  Spotlight+…

  Volt arról szó, hogy a Houdah nem állt a helyzet magaslatán, amikor a MacZOTon elosztogatott ötezer licencet le kellett generálni, úgyhogy a tisztesség kedvéért megemlíteném, hogy megjött a keyfile. Elsőnek ugyan hibásat kaptam, de a sup…