Skip to content

Meetro - “szociál csevegő”

Délelőtt diggelődött, maccnnődött, tuawódott a Meetro csevegőkliens  - amivel elvben lehetővé válna a közelünkben lévő júzerekkel történő beszélgetés, amúgy webkettes kocsma módszerrel - oldala. Egészen estig le volt terhelve maga a hálózat is, nem lehetett csatlakozni, helyet beállítani. Mindezt azért, mert megjelent a sokatmondó 0.51-es verziószámmal megjelent a kliens maces verziója. Rohanni azért nem kell a letöltő oldalra, a 0.51-es kliens egyelőre eszméletlenül buta, ráadásul az UI is az ‘aqua alapon csúnya’ iskolát követi. És ha a fenti apró problémák nem volnának elegek, a program egy idő után megmakacsolja magát és szétfagy. Onnantól pedig se cset, se geeklányok keresése, se semmi. Cserébe amíg működik, megtalálhatjuk a közelünkben lakó összes szláv geeket. Na majd a 0.7.

2 Comments

 1. serif wrote:

  http://www.red-sweater.com/blog/145/another-ui-bites-the-dust

  Még egy vélemény, szintén nem túl rózsás - bár nem teljesen az átlaguser szemszögéből..

  Friday, June 16, 2006 at 22:04 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  Be tudok még dobni egy optimista Ars-os cikket - elszaporodtak az ars feedek a viennámban - aminek a kommentjei között ugatják le a Meetrót.

  http://arstechnica.com/journals/apple.ars/2006/6/14/4318

  Azóta fejlődött a kliens, reggel szólt, hogy szedjem le az új verziót. Ami persze verziószám szerint azonos a tegnapival, már az About-ban, de az ablak cím részében már 0.53-mat ír. (Az .52 kimaradt.) Cserébe valódi fejlesztés nincs. Egyelőre bloatware.

  Friday, June 16, 2006 at 22:09 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. Meetro | SEO blog - Longhand on Friday, November 30, 2007 at 17:14

  […] egyelőre valahol a sikertörténet úgy látom, mert nem most indult, Kelt már tavaly júniusban beszámolt róla, nem túl pozitív tapasztalatokkal és a fejlesztői blogot nézve se látom, hogy olyan […]