Skip to content

Nókomment

A Blogter nevű internetnapló-szolgáltatás tavaly novemberben, egy rövid, zárt körű tesztidőszakot követően vált elérhetővé bárki számára. Az oldalon az ingyenes regisztrációt követően internetes naplót, rövidebb nevén blogot írhatnak a felhasználók. (forrás: [origo])

5 Comments

 1. zsoltu wrote:

  ezzel nincs baj, a blogter eleve arra lett kihozva, hogy valaki a hóna alá nyúljon. és azt gondolom, ha valami alá érdemes és kell pénzt tolni, az a blogvilág.

  Monday, June 19, 2006 at 13:02 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  Az a kérdés szerintem, zsoltu, hogy a blogter internetesnapló-szolgáltató akar-e lenni közösségépítéssel, vagy tematikus blogokkal akar foglalkozni, és azt civilmédiaként (inzert egyéb buzzwordöket) bevinni a nagy médiába/köztudatba. A kettő együtt nyilván nem megy, az elsőhöz tömeg kell, a másodikhoz minőségi tartalom.

  És míg a blogter “kis magyar 9rules-ként indult”, most inkább kis magyar közösségesdit játszik. Ez persze nem gond, lehet, csak engem zavar, hogy nem kommunikálják egyértelműen magukat. Kicsit egy seggel való kétló megülésnek érzem.

  Monday, June 19, 2006 at 13:48 | Permalink
 3. sala wrote:

  a blogter ugye ingyenes regisztráció után bárki által használható. (tehát elsősorban az elsőnek felel meg) ebből adódóan nem gondolom, hogy tematikus blogszolgáltatásnak indult volna, bár Te ott voltál a születéskor is. (csak ez a magenta színvilágot ne ragaszották volna the tornado babája mögé…)

  Monday, June 19, 2006 at 14:06 | Permalink
 4. zsoltu wrote:

  (azt a babát remélem kinövik, nagyon gáz.) úgy gondolom, hogy a dolog annak indult, hogy kell minőségi tartalom. aztán ez valahogy megtorpant ez a projekt. és aztán meg remélem most újra lendületet kap. hogy ez mellett szabad regisztrációval fűfavirág is blogolhat, az nem baj szerintem, ha a fősodor az a minőségi tartalom-blogolás. én akkora ellentmondást ebben nem látok.

  Monday, June 19, 2006 at 14:11 | Permalink
 5. Kelt wrote:

  (közben összeszedtem a trackback alatt szereplő bejegyzésben, hogy mi is a gondom)

  Monday, June 19, 2006 at 14:45 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. Worldshots on Monday, June 19, 2006 at 14:43

  Mit akar a Blogter?…

  A mai T-Online - Blogter partnerségi bejelentésnek van egy igazán furcsa pontja. Egy “lapon említi” a tematikus blogok támogatását, fejlesztéséneek segítését, és a közösségszervezést. Teljesen széttartónak érzem ezt a k…