Skip to content

Spotlight+

Volt arról szó, hogy a Houdah nem állt a helyzet magaslatán, amikor a MacZOTon elosztogatott ötezer licencet le kellett generálni, úgyhogy a tisztesség kedvéért megemlíteném, hogy megjött a keyfile. Elsőnek ugyan hibásat kaptam, de a supportnak küldött levelemre válaszul nagyon gyorsan érkezett egy elnézés kérés és egy új keyfile. Végül sikerült úrrá lenniük a káoszon. A macZOTon pedig megint valami Spotlight kiegészítőt lehet venni, amivel - mekkora meglepetés - “more powerful” kereséseket lehet végrehajtani. Úgy tűnik, az emberek a metaadatok tömkelege mellett is képesek elveszíteni a fájljaikat. Vagy a ZOT ereszt le csendesen és nem volt új ötletük.

3 Comments

 1. kobak wrote:

  És jó a Houdah? Mesélj róla! Ha nem jó, nem is telepítem. Hiába van nkem is licencem (lehet, hogy az is hibás?)

  Thursday, June 22, 2006 at 12:14 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  Annyira veszélyesen nem. Negyvengigás vinyón nem lehet akkora rendetlenséget csinálni, hogy szükség legyen rá. Találtam viszont egy másik toolt, várom, hogy a fejlesztő válaszoljon pár kérdésemre, aztán írok róla.

  Thursday, June 22, 2006 at 12:18 | Permalink
 3. gazs wrote:

  ((ez egy TESCO-gazdaságos Trackback, mert ilyet se tud a Blogger)) http://gazsisztadiszosziolodzsi.blogspot.com/2006/06/mg-mindig-maczot.html

  Thursday, June 22, 2006 at 15:05 | Permalink