Skip to content

Elkésett nyúzfless

  • Telik az idő, felnőnek a gyerekek, mi meg csak öregszünk. Kijött az 1.0béta az Adiumból is, lassan lehet keresni új kedvenc projekteket, mert lassan minden napi használatú alkalmazásom átlépte a bűvös határt.
  • Ráadásul az eMac utódja is megérkezett egy lebutított (kevesebb vinyó, integrált GMA950-es videó, superdrive és bluetooth helyett) iMac személyében. Ezzel az iMac és a Power Mac ketten maradtak “régi nevűek”. (A MacBook neveet csendesen utálom tovább.) A pletykák augusztusra várják a Mac Prót a PM helyet, akkor nem kicsit fog kilógni az iMaci a sorból.
  • Szintén régi hír - de még nem hozta le a beszmek valamiért -, hogy a 10.4.7 kéretlenül és csendesen haza-hazaszól az Apple-nek, megkérdi, hogy a telepített widgetekből van-e újabb verzió. A funkció nem zavaró, az, hogy nem kommunikálták a felhasználók felé már inkább. Egyszer a cég eljátszotta már ezt az iTunes mini store-ral is. Szerencsére a Dashboard Advisor névre hallgató “hazatelefon” kikapcsolható, igaz csak terminálból.

És akkor jön a mosakodás. Nyár van, meleg, blogírás helyett a délutánt Win98 Q-ba való telepítésével, majd az egész fenébe való letörlésével, és a legközelebbi pécén Abe’s Exodus játszásával töltöttem. Utóbbit bátran ajánlom, nem kopott meg ‘98 óta.

One Comment

  1. avman wrote:

    éééló. follómí. (bocs, nyár van, meleg van, pecsenyére sültem, ennyire tellett)

    Wednesday, July 5, 2006 at 23:15 | Permalink