Skip to content

Hogyan lettem marketingdroid

Ötdolláros appot nyilván nem veszek. Mert ha valami ilyen olcsó akkor (1) úgyis van helyette freeware alternatíva (2) kiváltható valami hekkelős megoldással (tipikus esetben terminálablakos, plist fájl szerkesztős) (3) nincs is rá szükségem. Lopni meg kultúrember nem lop, lehetőleg QuickTime Prót se, mert az arra se elég jó.

Most viszont belesétáltam egy gondosan kifeszített hálóba, és befizettem az öt dollárt a még négy napig zajló MysteryZOT-ra. Öt sör áráért öt apphoz jutok hozzá, ha legalább egy hasznos lesz (blogkliens, játék, még a Viennánál is gyorsabb feedreader), akkor jól jártam.

Ha nem, akkor kaptam egy (két) blogpostot, és öt nap izgalmat. Na ez a szoftver, mint szolgáltatás. ;)

4 Comments

 1. kobak wrote:

  Gondolkoztam én is, hogy befizessek-e. Végül nem tettem. Majd mesélj, mit kaptál! :-)

  Friday, July 14, 2006 at 00:20 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  Ki nem hagynám, ha jó azért, ha rossz, akkor meg azért. De jó lesz. Kell neki.

  Friday, July 14, 2006 at 00:51 | Permalink
 3. sala wrote:

  ez a “droid” ez nem tetszik. túlzottan negatív, túlságosan tomketes

  Friday, July 14, 2006 at 06:37 | Permalink
 4. Kelt wrote:

  Furcsa, Tomcat munkásságából pont a droidsztorikat tartom egyedül elfogadhatónak. Egyrészt mert a lamersztorik az ősidőkben gyökereznek, másrészt mert a butaság kultúrtörténetével nagyobb emberek sem szégyelltek foglalkozni. ;)

  (Azzal meg tényleg nem tudunk mit kezdeni, hogy a maces szubkultúra hajlamos egy nap eltéréssel homlokegyenest eltérő dolgokban hinni, ha Steve úgy mondja. Erre tényleg nem tudok jobb szót.)

  Friday, July 14, 2006 at 08:04 | Permalink