Skip to content

Camino nightly: RSS felismerés

Jó hír a legcocoább Gecko alapú böngésző használóinak, hogy a 09.16-i nightly kiadásban a textboxokban való helyesírás-ellenőrzés mellett szerepel a linkelt RSS feedek felismerése is.

A feed ikon a Firefoxból, Safariból megszokott módon az Location mező végére került, rákattintva hozzáadhatjuk az oldal által kínált feedet - a WS esetén ez RSS 0.92, 2.0 és Atom 0.3 - kedvenc feedolvasónkhoz.

A nightly kellően stabil, és a plusz funkciók miatt lényegesen jobb, mint a legutóbbi stabil kiadás. Kísérletező kedvűeknek mindenképpen ajánlott.

3 Comments

 1. MiszterX wrote:

  Okos okos… Ettol fuggetlenul nem akarok ilyet hasznalni. Amit pluszba leoba behirdettek safari upgradekent az nekem boven eleg…

  Tuesday, September 19, 2006 at 19:50 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  Nem is kell ilyet használni emiatt. Viszont marha hasznos újítás azoknak, akik kényelmetlennek tartják a Safarit. :)

  Wednesday, September 20, 2006 at 14:38 | Permalink
 3. kobak wrote:

  én párhuzamosan használom a safarit is és a caminot is. Safari tidy pluginnal tökéletes. Azonban bizonyos oldalakhoz kell gecko, s akkor ott a camino. Most épp alapértelmezett. A 18-ai nightly nekem bejött.

  Wednesday, September 20, 2006 at 22:38 | Permalink

2 Trackbacks/Pingbacks

 1. bitacle.org on Wednesday, September 20, 2006 at 17:57

  Bitacle Blog Search Archive - Camino nightly: RSS felismerés…

  […] Jó hír a legcocoább Gecko alapú böngésző használóinak, hogy a 09. […]…

 2. camino nightly :: kobak pont org on Monday, October 9, 2006 at 22:27

  [markup=][…] Amiért most ez eszembe jutott, az az, hogy mostanában a fejlesztői éjszakai kiadásokat kezdtem el használni. Itt persze néha belebotlik az ember bugos verziókba, de cserébe azonnal látja az újdonságokat. Ilyen pl. a Kelt által már megénekelt rss felismerés, s most jött ki a tab gördítő sáv. Ennek a lényege, hogy nem lesznek olvasatlanul picik a tab fejlécek, hanem csak bizonyos mennyiségűt látunk egyszerre a képernyőn. A tab sor azonban “gördíthető”, tologatható mindkét irányba, így kényelmesen lehet kezelni azokat. […]