Skip to content

Házi szoftvermúzeum

Van pár app, aminek a telepítője állandóan a gépemen van, még akkor is, ha magát a programot nem használom. Elraktam egy IE for Mac 5.2-est mikor kivonták a forgalomból, egy CamiTools 4.6-ot, mikor bizonytalanná vált a projekt sorsa és valahol még egy Acrobat Reader hatosom is van, mert az kevéssé tűnt hülyének mint a hetes. Meg persze szkriptek, kiegészítők, ezer apró cikk.

Onnan jutott az egész eszembe, hogy tegnap megpróbáltam a kihalt-de-jó-ha-megvan listára felvenni a hivatalos eDonkey klienst. Azért csak próbáltam, mert az összes link az overnet.com letöltési oldalára mutatott, amin a szabvány, ‘betiltottuk, ne lopj zenét, logoltuk az ip-d’ szöveg található csak.

Most egy 1.1-est húzok le aMule-lal. És nagyon foglalkoztat a kérdés, ti milyen “számítástechnikai mérföldköveket” raktatok el a vincsszter sarkába?

6 Comments

 1. jalso wrote:

  [markup=]http://oldversion.com/program.php?n=edonkey

  Tuesday, October 10, 2006 at 15:28 | Permalink
 2. Kelt wrote:

  [markup=]Az Oldversion.com nagyon jó, magam is rajongója vagyok. Viszont maces verziókat nem archiválnak, nekem pedig az kellene.

  Tuesday, October 10, 2006 at 15:33 | Permalink
 3. jalso wrote:

  [markup=]ok,bocsi. :)

  Tuesday, October 10, 2006 at 15:37 | Permalink
 4. Kelt wrote:

  [markup=]No problem. A kérdésem megválaszolatlan maradt, viszont a windowsos olvasók tudják - ha eddig nem tudták volna - merre érdemes továbbkattintani.

  Tuesday, October 10, 2006 at 16:38 | Permalink
 5. zsoltu wrote:

  [markup=]hogy miket őrzök? például van még valahol elfekvőben egy xerox ventura szoftverem. aztán van 5-ös corel, hivatalos windows verzió. van egy windows nt 4.0-ásom is hivatalos. és van egy pagemakerem, sőt! van egy héber szövegszerkesztőm is, a franc tudja a nevét… az is hivatalos.

  Tuesday, October 10, 2006 at 17:49 | Permalink
 6. Gazs wrote:

  [markup=]Nekem van egy Norton Commander 2.0-ám eredeti csomagolásban, marketing fluff meg minden eredeti tartozékkal együtt. Kisfloppy és nagyfloppy is járt hozzá….

  Tuesday, October 10, 2006 at 18:16 | Permalink