Skip to content

Megint gépház

Tegnap sikerült úgy szétkapni a worldshotsot, hogy magamat is megleptem vele. Végül visszaállt a backup backupjából, csak az 2.0.4-es váltás óta postolt nagyjából öt kép hiányzik. Viszont a tegnapi wp turkálás meghozta a kedvemet, hogy legalább a legújabb stabil K2-re (vagy valami egészen másra) váltsak. Itt forgács fog hullani, hegeszteni fogunk, nem lesznek postok napokig, zúgni fog a betonkeverő, meg ilyenek.

Ws csekkolás helyett inkább nézzétek meg a MacHeist-ot, ahol hekkeres - innentől szigorúan illik a témámba - játékokkal lehet appokat nyerni.

4 Comments

 1. dani wrote:

  őszintén: irigyellek. ha én megpróbálok belenyúlni, akkor az halál, és legjobb esetben is csak ott fogok tartani a végén, ahol elkezdtem. ehh.

  Tuesday, October 31, 2006 at 17:44 | Permalink
 2. kobak wrote:

  Hajrá! Kiváncsian várom az eredményt! :-)

  Tuesday, October 31, 2006 at 18:52 | Permalink
 3. Dani: Ha a dizájnhoz nyúlok hozzá, akkor itt is halál van, a php-s részbe bele merek turkálni. A WS dizájnja mögött álló mastermind yves barátom. (Szidni is őt lehet majd. :D)

  Wednesday, November 1, 2006 at 14:19 | Permalink
 4. yves wrote:

  Figyelitek, hogy hárít? :p

  Wednesday, November 1, 2006 at 18:52 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. Plusz 50% - Worldshots on Thursday, November 2, 2006 at 00:45

  […] is köszönöm. Címkék: 281 dizájn gépház Nincs hozzászólás Leave a Commenttrackback addressThere was an error with your comment, please try again. name (required)email (will not be published)(required)url […]