Skip to content

Döglött ló rugdosása

hotnews.png Az apple.hu oldalt nem nagy kihívás fikázni. Vannak rajta magyar - illetve magyarnak tűnő - szövegek, le nem fordított szövegek, angol tartalomra mutató magyarnak tűnő linkek, mi szem szájnak ingere. Gáz, nem változik, megszoktuk. Kis ország, kis piac, kis alma.

Viszont a mellékelt ábrán látható frissített szoftverekről szóló felsorolás képes volt meglepni. iPod Updater 2005? iTunes 5.0? Egy szkripttel lehívható infót nem frissíteni hónapokig, na ez valami teljesen új.

Ja, a kép az Apple.hu HotNews oldaláról származik.

7 Comments

 1. zsoltu wrote:

  nem, nem azé. ez a ló nem döglött. és úgy kéne felrúgni, hogy eltakarodjon a véresbe. massimostól, intercasostul, mindenestül. hogy milliós nagyságrendű gépeket úgy forgalmazzanak, hogy a szervizük mondjuk egy községi gelka szintjét se éri el, hogy most a tápegység visszahívások miatt azon kelljen gonbdolkodnom, hogy miképp jattoljam le valami osztrák gecivel, hogy nála legyen meg a csere, mert ezekhez a minősíthetetlenekhez egy sokolt is bátorság beadni… a weboldaluk már csak hab a tortán. istenbizony mondom, ha találok rendes elérhetőséget az apple-höz, addig nem nyugszom, amíg ezeket el nem söprik oda, ahonnan szalajtották őket.

  Wednesday, November 15, 2006 at 11:25 | Permalink
 2. Esetleg elmehetsz az Apple kreatív napra, hátha találsz ott valakit, akinek aztán kényelmetlen kérdéseket lehet feltenni. Érdekelne, mit hoznak ki belőle, de annyira azért nem, hogy vonatra üljek emiatt.

  (Ami röhej, ezt a hírt kerestem az apple.hu-n, mikor a szoftveres dobozba belebotlottam.)

  Wednesday, November 15, 2006 at 11:37 | Permalink
 3. Gazs wrote:

  Épp most keresnek Webszerkesztőt, aki majd jól lefordít-frissít mindent… (hátha leszedik pl a Támogatás aloldalról a Mac OS 8 telepítő kézikönyvet egyszer…) iTunes korábbi verziói meg mostanában egyre népszerűbbek, nem? ;)

  Wednesday, November 15, 2006 at 12:03 | Permalink
 4. greg wrote:

  First rule of the Hungarian Mac Fans, that you do not talk about apple.hu

  Second rule of the Hungarian Mac Fans, that you DO NOT talk about apple.hu

  forget it. mintha soha nem is létezett volna.

  Wednesday, November 15, 2006 at 16:30 | Permalink
 5. MiszterX wrote:

  Menjenek a tuntetok az Apple.hu igazgatosaga ele… Tenyleg undorito amit csinalnak itthon… Es az meginkabb hogy ez senkinek nem tunik fel. Foci szlengel elve: “KERJ CSERET!!” Szerintem magyar kiskereskedok kozott jopar sokkal tobbet tett a magyar macesekert mint az a par nem is magyar ur… The End

  Wednesday, November 15, 2006 at 16:37 | Permalink
 6. dani wrote:

  […tudtátok, hogy táblázat(ok)ból áll az egész apple.hu? ó, édes istenem…]

  Wednesday, November 15, 2006 at 18:32 | Permalink
 7. Gazs: Kösz az állásajánlatos linket. Bájos. Három ember munkájára keresünk egyet típusú. Tökéletesen helyesíró és fordító szájtbilder marketingest technical writer tapasztalattal. Hát persze.

  Most különben iTunes 7.02 van a gépemen, mert azt hallottam nem eszik (egyelőre tényleg nem), és mert a legújabb Agua tudja végre a grafit színsémát is. Ja meg kellett az Unóhoz. :)

  Greg: Meg fogom szegni a törvényt, de ha ilyeneket találok, elhelyezem a magam rúgását a magyar apple-n. Ennyire még tán ők se lehetnek trógerek. Jó hogy animgif nincs az apple.hu-n.

  Dani: Kicsi, savanyú, magyar. És tényleg, ilyen az egész.

  Thursday, November 16, 2006 at 00:04 | Permalink