Skip to content

Barkács backup

Szeretem a fizess a kényelmes megoldásért vagy hakkold össze magadnak szituációkat. Parancssorban szórakozni alapvetően szeretek, amikor ráérek, azt meg, hogy a kész, telepíthető, színesszagos megoldások miért jók, nem magyaráznám. Ezért örülök, hogy miután az egyhónapos tesztverzió által teljesen meggyőzve megvettem Martian Lifeboatot - szeretném ha nem kéne újraírni vinyóhalál esetén a doksijaimat - most a TUAW felhívta a figyelmet egy sokkal ingyenesebb, hackelős alternatívára.

Most már csak az kéne, hogy a WMP Watched Folders funkciójából kijöjjön egy barkács változat. Ha már az iTunes nem tudja magától.

5 Comments

 1. zsoltu wrote:

  tesóka, azt meg e tudod e mondani, hogy így parancssorból vagy más módon hekkelve lehet e olyat csinálni, hogy a mail.app ne a hülye saját gyártású folderébe dolgozzon és vegye az adatokat, hanem egy általam megadottba? help.

  Tuesday, December 26, 2006 at 19:56 | Permalink
 2. Ugye ugyanarról a mail.appról beszélünk, ami a 2.0-s váltással egy dokumentált nyílt formátum helyett behozott egy dokumentálatlan apple csodát? :)

  Olyan topikokat találtam, amik két gép közti szinkronizálásról szólnak, de a ~/Library alól senki sem mozgatta ki csak úgy az adatokat.

  Wednesday, December 27, 2006 at 15:21 | Permalink
 3. Gazs wrote:

  …symlink? alias?

  Wednesday, December 27, 2006 at 15:49 | Permalink
 4. zsoltu wrote:

  na ja, de ez a szinkron csoda az, amit az ember jól elfelejt. és rányitja a csapot a rosszra. vettem synk pro-t. jó. kellemes. de elég macera ez a vackolás. valahol valami csak megmondja a mailnak, hogy a libraryba tegye a cuccokat és ott keresse. vagy nem?

  Wednesday, December 27, 2006 at 20:12 | Permalink
 5. kobak wrote:

  nekem a backup a következő:

  usb vinyó/iPod be, RsyncX indít, frissít és örül. Ingyenes és gyors. :-)

  Persze megtekintem a linkelt csodát is. :-)

  Wednesday, December 27, 2006 at 21:59 | Permalink