Skip to content

Cirkusz és kenyér

Nikita kirakott egy kedvcsináló postot a február végi Webkettő Szimpóziumkettőről. És lesz Apple is a programban, előreláthatólag iPhone, .Mac, iWeb és AppleTV témákkal. Akinek van ötlete, hogy a fenti termékekben - a .mac webmailjén kívül, kösz Gazs - mi webkettes, mondja már el. Szeretném, ha ez ilyen ‘mit adtak nekünk a rómaiak’ típusú post lenne, de esélyét sem látom.

És ha már Apple, felhívnám a figyelmet a magyar webbolt Macbook oldalára. Olyan csodákat lehet találni, mint “Nagyon egyszereű és gyors egy videókonferencia beindítása a hozzáadott iChat AV-nak és az iShight-nak köszönhetően.” vagy “Tucatnyi új innováció — úgy mint a mágneses tápegység, a megvilágított billentyűzet külső fényérzékelővel, és görgethető trackpaddal — egyedi osztályba emelve a MacBook Pro-t.”. A fordítógép már webkettő?

3 Comments

 1. sala wrote:

  elmondanám, hogy mi a webkettő a dotmac-ben meg az iwebben, de egy, az iweb még nagyon kiforratlan, ne használd ha jót akarsz kettő, a dotmac kicsit drága és bizonytalan az árához képest három, mitől webkettő és nem webegy az ami?

  Friday, January 19, 2007 at 19:29 | Permalink
 2. banyek wrote:

  azért az apple.hu “karácsonyi akciója” még mindig a legjobb. :)

  Friday, January 19, 2007 at 22:29 | Permalink
 3. zsoltu wrote:

  a “h”-zásért egyszer valakinek komoly sérüléseket fogok okozni. az lesz az igazi web2. :/

  Friday, January 19, 2007 at 22:37 | Permalink