Skip to content

Getamac #sok

Kiborít az Apple marketingje. Kábé négy hónap késésben van az új oprendszer, nem frissült a termékvonal, hackerek teszik használhatóvá az új berendezéseket (mert amúgy mire is jó, egy kodektelen Apple TV?) és ehhez képest kijönnek pár nagyarcú reklámvideóval megint. Csak egy-egy mondat erejéig:

 • Genius - az Apple-nek Geniusai vannak azokban az országokban, ahol van normális Apple képviselet, meg ilyesmi, az rss olvasómban meg több magyar Microsoft MVP van. Emberek marketingüzenet helyett.
 • Stuffed - miután a felesleges lokalizációkat, iDVD témákat, Garageband Jampackeket, iWork/Office triálokat, Nanosaur 2-t ésígytovább letöröltük, tényleg pofás kis oprendszer lesz.
 • Party is over - mondtam már, hogy késében van az új OS X?

Néha komolyan zavar, hogy óvodás jelleggel megy a kommunikáció.

5 Comments

 1. The Tornado wrote:

  Kihagytad úgyérzem a Choose a Vistát.

  Nekem ez az a reklám, amit nem éppen most adtam volna ki az Apple helyében, ha egyáltalán :)

  Tuesday, May 8, 2007 at 23:35 | Permalink
 2. Skyler wrote:

  Helló,

  fontos azért tudni, hogy a profit maximalizáció nem azt kivánja, hogy a legjobb legyél, hanem csak annyit, hogy kicsivel jobb, mint a versenytársak…

  Amúgy nyilvánvaló, hogy készen van a Leopard, csak az iPhone miatt valamilyen okból később tervezik csak a felhasználó kezébe adni. Biztos nagy durranásnak szánják, és úgy gondolják, hogy az iPhone körüli marketing-őrület kitart majd októberig, amikor is kijön az új OSX - s ekkor lesz megint miről beszélni…

  Wednesday, May 9, 2007 at 17:01 | Permalink
 3. Tornado: Jogos, de az nem zavart annyira. Tulajdonképpen teljesen érthető, hogy egy üzleti felhasználásra nem épp alkalmas rendszerből nincs túl sok verzió.

  Skyler: Vesd össze: a WWDC-re elzarándokoló fejlesztők a konferenciacsomagban Leopard bétát is találnak majd. Nem hiszem, hogy annyira kész az a rendszer.

  (amúg boldogan elvagyok a Tigrissel is, csak a Finder nehezen viselhető…)

  Wednesday, May 9, 2007 at 21:02 | Permalink
 4. csy wrote:

  Azért még mindig Tier3 ország vagyunk…ezt ne felejtsük el. Lehet szidni a magyar apple-t, de nekik is megvan kötve a kezük. Vagy ha gondolod uházz be 20000 iMac -ra és akkor felkerülünk tier2 be… esetleg vezesd be az euro-t, ming görögország…

  Wednesday, May 9, 2007 at 23:44 | Permalink
 5. Nem is a hazai állapotokról írtam. Arról nagyjából teljesen felesleges. Az zavar, hogy a nagy Apple is megy bele ilyen ki vette el a tortaformám jellegű játékokba.

  Nem mintha a görögök annyira jóba lennének a helyi Apple-lel.

  Saturday, May 12, 2007 at 14:42 | Permalink