Skip to content

SkeleTool - A legkúlabb multiszerszám

Skeletool

Amióta a Popular Mechanics és a Gizmodo Gadgets beharangozta az új Leatherman szerszámot, tisztában vagyok, hogy a Herbertz multitoolomat egy ilyenre kell lecserélni. Piacvezetőként vannak hülyeségei, nem szabványos bitfejeket használ, de ezt némi reszelős szabadfoglalkozással, vagy konvertergyártással orvosolni lehet.

És itt jön a feketeleves. Az Egyesült Államokban novembertől kapható a szerszám 72 és 96 dolláros áron (az utóbbi a szénszálas verzió, wtf?). Európába viszont nem tudni mikor jut el, a magyar forgalmazó az USA piac telítése plusz fél év képletet ajánlotta sajnálkozva. Már gondolkodom, kivel lehetne hozatni egyet.

4 Comments

 1. zsoltu wrote:

  ööö. jól látom, hogy ez egy sörnyitós-karabineres-késes-fogós csavarhúzó? mire jó? (bocs, már a svájci bicska is olyan, ami nálam az ufo kategória.) én szeretem azt, ha valami az, ami, de abban a legjobb. a kombinált cuccok - szerintem - sok mindenre majdnem jók.

  Monday, September 10, 2007 at 16:04 | Permalink
 2. Jól látod. Azokra a majdnem szituációkra találták ki, amikor nincs nálad szerszámos láda.

  A svejcibicska más már. Azt magam sem tudom mire találták ki. Én a szemüveghez való csavarhúzó és a dugóhúzó miatt tartom.

  Monday, September 10, 2007 at 16:17 | Permalink
 3. zsoltu wrote:

  én pénztárcát is csak 2-3 éve hordok. és nem szoktam mobilon mást csinálni, mint telefonálni és sms-t. lehet itt a baj. nem iszom bort, nem vagyok (még) szemüveges. :) és valahogy úgy vagyok vele, hogy ha nincs nálam valami, akkor az úgy van jól. nem is emlékszem olyan szitura, hogy jajj de kár, mert nem volt nálam fogó. vagy mittomén. valakinél csak van valami. nálam minek legyen? :)

  Monday, September 10, 2007 at 19:10 | Permalink
 4. Jim wrote:

  Kellöképp férfias.

  Én is az elsö látástól akarok egyet. Hozok majd januárban, ha még aktuális.

  Thursday, October 18, 2007 at 01:26 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. | miafene on Monday, June 22, 2009 at 19:15

  […] Ha minden igaz, ráadásul ez a normál foglalat, nem a megnyomorított Leatherman-féle, amit a Skeletoolra is raktak, és amihez egy vagyon a […]