Skip to content

Lebutított Leopard Address Book

Tudjátok mi volt az Address Book legjobb funkciója Tiger alatt? Az, hogy bluetooth-os, iSync által támogatott telefonon keresztük két kattintással lehetett SMS-t küldeni. Mit nem tud alapból a Leopard Address Book? Nyertetek.

Alternatív megoldásnak tűnik a nova media FoneLink csomagja, de 33 eurót egy hiányzó rendszerfunkció pótlására nem költök. Maradt a feedback form telesírása, az Apple fórumai is ezt javasolják. Nem jár a csoki.

4 Comments

 1. Nekem nagy szomorúságomra Tiger alatt se megy ez a funkció (bluetooth-os, iSync által támogatott telefonon keresztül). Ezt használom helyette, jól működik, ingyen van (bár néha megkérdezi, hogy nem akarok-e fizetni): http://www.traud.de/gsm/remote/

  Wednesday, November 7, 2007 at 15:27 | Permalink
 2. Zila wrote:

  basszus, ez eddig fel sem tűnt. Mondjuk BluePhoneElite-om van, azzal meg megy. De ez tényleg tuskó dolog. Belehúzhatna az Ubuntu, Jobs-szal megint kezd elszaladni a ló…

  Thursday, November 8, 2007 at 09:31 | Permalink
 3. Zeusz wrote:

  Csodálkozom, hogy nem a callwave-t használjátok esemesküldésre. Nem tudom, mennyi az esemesetek, én 130-at vettem náluk asszem 20 dollárért? Na most mondd meg. Ja, és a fogadó azt látja, hogy az üzenetet saját számomról küldtem. (Amúgy igen, tigerben ez okos fícsör volt, elismerem.)

  Friday, November 9, 2007 at 19:45 | Permalink
 4. Köszönet mindkét tippért. Ha nagyon nem javítják ezt a hibát, valamelyikre rá is szokom.

  Nem vagyok egy smsbajnok, havi tizenöt a maximumom, de azt szeretem embernek módjára megírni.

  Saturday, November 10, 2007 at 13:22 | Permalink