Skip to content

Felülírja?

A Weber Shandwick július elején indított blogot a Häagen-Dazs bevezetőkampány részeként “Nem tilos az ä” néven, amelyen budapesti utcatáblák és közlekedési feliratok “a” betűire photoshoppoltak umlautokat (német “a” betűt két rövid ékezettel), emellett egyes utcatáblákon rövid időre a fotók elkészítése után is kint maradtak a pöttyök.

*(Kreatív Online)

Billentyűzetbotlás persze, órákig tudnám sorolni a saját hasonló hülyeségeimet. Ettől teljesen függetlenül tíz perce könnyezve nevetek azt elképzelve, hogy a sietve dolgozó gerilla urak rámentenek tévedésből a táblára.

5 Comments

 1. zsombor wrote:

  én meg három percig néztem, hogy mi lehet a baj a mondattal, a megjegyzéssel együtt azt hiszem, leesett. köszi!

  Friday, August 8, 2008 at 14:19 | Permalink
 2. Annyi, hogy előbb a virtuális pöttyözésről esik szó, majd minden átmenet nélkül a valódi táblák összeragasztásáról. A többi már az én képzeletem játéka.

  Saturday, August 9, 2008 at 02:23 | Permalink
 3. PAStheLoD wrote:

  Wat? :0

  Saturday, August 9, 2008 at 02:52 | Permalink
 4. BDK wrote:

  Javították a cikkben a kezdő mondatot, talán éppen e miatt a bejegyzés miatt:

  “A Weber Shandwick július elején indított blogot a Häagen-Dazs bevezetőkampány részeként “Nem tilos az ä” néven, amelyen budapesti utcatáblák és közlekedési feliratok “a” betűire vagy photoshoppolt umlautok (német “a” betű két rövid ékezettel) képei szerepeltek, illetve egyes utcatáblákra valóban ráragasztották a pöttyöket, amelyek rövid időre a fotók elkészítése után is kint maradtak”

  Monday, August 11, 2008 at 13:51 | Permalink
 5. Zsombor kommentje óta biztos voltam benne, hogy javítani fogja.

  Monday, August 11, 2008 at 18:11 | Permalink