Skip to content

Kivankivel? (CP verzió)

Egy estéig én voltam Dalnos Károly, a Tyrell Corporation némiképp agymosott végrehajtója problémamegoldó embere. Utólag kiderült, hogy valószínűleg bennem is volt valami spéci chip, összefuthattam volna egy Nexus 7 prototípussal, ehelyett azt próbáltam kideríteni, hogy a kontaktomat zsaroló arcot ki mozgatja (senki, de azért megöltük) illetve mit akar a több frakcióra bomló Tyrell. Izé, akarom mondani cyberpunk live RPG-n voltam.

Igazából az az élmény, ahogy a kezdetben zavarosnak tűnő történet - esetemben: ki vagyok én és hogy mászok ki ebből - elkezd bonyolódni. Ja, hogy nem egy Tyrell van, hanem frakciók? Hogy valaki valami chipet is meg lehetne szerezni? És egyáltalán ki kivel van? Aztán nagy nehezen összeraktuk a kontaktommal, akit egyébként zsaroltak. Azokat a történetszálakat, amikhez volt valami közünk végül többnyire sikerült összerakni. Továbbá életben maradtam, bár ez talán már elhangzott.

Hála és köszönet a Rebellion Falcon szervezőknek és játékosoknak. Élmény volt.

(Trekkie-nek öltözött embereknek beszélni hackerkultúráról, checked. Blade runnereset játszani, checked. Mi jöhet még?)

3 Comments

 1. greg wrote:

  megvolt ez a (10éves?) magyar oldal? tyrell.hu kicsit hurka az UI magyar szemmel, de ha eljutsz idáig akkor még idoruk között is lehet mazsolázni :) http://tyrell.hu/products/idoru/index.html

  Sunday, December 14, 2008 at 22:39 | Permalink
 2. Igen, Ákost meg is kérdeztem, hogy mit szól a Tyrell az új frakciókhoz, de nem keveredett arra helyretenni a népet. :)

  Monday, December 15, 2008 at 00:02 | Permalink
 3. greg wrote:

  nem magyar, mai szemmel… bocs.

  Sunday, December 14, 2008 at 22:40 | Permalink