Skip to content

Gyerekjáték

A múltkori meetup végén volt egy olyan tíz perc, hogy én egy barna sörrel a kezemben támasztottam a falat, Zsombor pedig arról mesélt, hogy játékot fog fejleszteni a gyerekének. Azt mondta, babára lesz tervezve, bármit nyom a billentyűzeten, már jön is a pozitív visszajelzés. Ha pedig jókor nyomja meg a gombot, akkor még vidámabb dolgot csinál a gép.

egyszervolt.hu gyerekjatek

A meetupon felvázolt ötletből születő Flash-játék első nyilvános verziója tegnap került ki a netre. A fenti, spoileres kép is onnan származik. A játék a korábban már linkelt - ma ilyen Zsomboros nap van - bejegyzéséből érhető el, de rakok ide is egy linket: Cirkusz. A visszajelzéseket biztosan örömmel fogadja, kisgyerekesek előre.

3 Comments

 1. Konrad wrote:

  Érdekes játék, van pár ilyen a BBC Teletubbies oldalán. Viszont olyan 3 éves kor alatt lenne ez jó, a fölött már sokkal bonyolultabbakkal is elvannak. Pl. a 4 éves lányom lazán Mahjongozik :)

  Saturday, March 28, 2009 at 00:03 | Permalink
 2. Gazs wrote:

  abban az az igazán kemény, hogy én viszont sose tudtam megérteni a mahjongot

  Saturday, March 28, 2009 at 10:08 | Permalink
 3. Aadaam wrote:

  Ad eins: jo lenne, ha a figura nem akkor adna sajat magara jellemzo hangot, amikor pont hogy elb.om (miert csendben dobja fel a labdat ha jol csinalom?)

  Ad zwei: egy picit nyilvanvalobba kene tenni szerintem, hogy igen, akkor te most nyertel.

  Persze ez csak velemeny, es szokasosmodn nem vagyok celkozonseg, srry :)

  Saturday, March 28, 2009 at 12:59 | Permalink