Skip to content

Júniusi SF meetup

Részben book/digitális olvasás meetup leszünk. Nagy Bence a moly.hu alkotója a könyves közösségi oldalról - vagy közösségi könyves oldalról? - fog beszélni, aztán az e-könyv-olvasó blog Dworkyllja foglalja össze, hogy egyáltalán mi is az e-book, miért nem a PDF az, és min kell olvasni.

A tudomány rovatot Banyek fogja képviselni magaslégköri zajokkal, a VLF-vevővel, és elmeséli, hogyan füttyög az elhaladó repülők után a villámok. Beszélt, meg írt, meg podkasztolt is már a témáról. Gazs a múltkori meetupról átcsúszott előadásában a virtuális valóságról mondja el, hogy a kilencvenes évek lázálma-e vagy a jövőnk legfontosabb része. Végül a most induló Dream World regénysorozattal ismerkedünk meg, ami vagy azért lesz vicces, mert felpezsdíti a magyar fantasy piacot, vagy azért, mert remek kritikák jelennek majd meg róla az rpg.hu-n.

A meetup szokott helyén, a Paulay Ede utcai Főnix klubban lesz, ami majdnem egy egész sarokra van a Deák tértől. Itt az idő kattintani és jelentkezni.

4 Comments

 1. banyek wrote:

  előre is pontosítanám a vádakat, mert sokkal magasabbról jönnek ezek a rádiójelek, mint ahol a repcsik mennek - persze ott is hallhatók. :) én kérek elnézést. ;>

  Friday, June 5, 2009 at 05:51 | Permalink
 2. Ezt úgy mondod, mintha az utca egyik oldalán haladó csa… repülő után nem lehetne a másik oldalról utánafütyülni. :D

  Friday, June 5, 2009 at 06:13 | Permalink
 3. lister wrote:

  Kötelező a regisztráció? Nem lehet csak úgy beesni? :-)

  Friday, June 5, 2009 at 07:07 | Permalink
 4. Simán be lehet esni, csak jó tudni, hogy látunk-e majd a földön ülő embereket, vagy mindenkinek jut puff. :) Most még kicsi a rendezvény, de később reményeim szerint nem árt, ha ennyi tervezhetőség van benne.

  Friday, June 5, 2009 at 07:42 | Permalink