Skip to content

Hitler dinoszauruszai és a Gyilkos sorok

Time gentleman, please!

Vannak ügyek, amikért megéri küzdeni. A tévé helyreállítása, hogy a hőseink le ne késsék a Magnumot vagy a Gyilkos sorokat, na az például ilyen. Ezt a nagyszabású tettet a Zombie Cow első kalandjátékában, a Ben There, Dan That-ben tehetjük meg. Az antennajavítás időutazásba, gonosz jövőbeli hasonmások megszivatásába és az amerikaiak által megszállt anglia meglátogatásába torkollik. A játékos kénytelen megfejtve okos rejtvények tucatjait megfejteni, illetve leütveni egy papot egy Bibliával. Kemény világ.

A kalandok a Time gentlemen, please!-ben folytatódnak, mert ugye nem kell mondani, hogy az tévé megjavítása közben kicsit összeszakad a téridő. A játéknak nagyon az elején vagyok - illetve a Ben there néhány rejtvénye is rosszallóan nézi a hátamat - de már látszik, hogy kellően beteg, ahhoz hogy jó legyen. Például sikerült már összefutni Hitlerrel, aki a Végzet Vállfáját keresi klónozott robotdinókból álló hadserege élén. Öt dollár, két sör, tudjátok a dolgotokat.

3 Comments

 1. Andrei wrote:

  Mostanában sokszor szóba kerül a sör. A játékot mindjárt megnézem :D

  Saturday, August 15, 2009 at 23:30 | Permalink
 2. Egyetemes mérce. Jobban hangzik, mint az, hogy kétszáz vagy ötszáz forint. :)

  Sunday, August 16, 2009 at 10:06 | Permalink
 3. Andrei wrote:

  Nagyon beteg ez a Ben-Dan játék. Nem sok időm volt vele szórakozni, de aztán inkább félretettem minden mást. Hajnali négyig nyomtam. Baromira élveztem.

  Nagy előnye, hogy wine alatt hibátlanul fut.

  Sunday, August 16, 2009 at 21:07 | Permalink