Skip to content

Körhinta

Az egyik kedvenc gamer forrásom, amit szinte sosem linkelek az AOL Big Download nevű oldala. Mély írásai nem túl gyakran vannak, viszont a trailerekről, megjelenésekről, hibajavításokról és leárazásokról királyul informál. (Akciókra amúgy van egy még jobb, ez a Didimatic.) Az oldal mögött a Weblogs Inc.-es Joystick áll, csak míg ott kimegy napi tízezer item, addig itt jóval kevesebb jön.

Ami miatt mégse szívesen irányítok ide olvasót az a linkelési gyakorlatuk. Amelyik hivatkozásuk nem saját cikkre mutat, az címke oldalra visz. Egy nyamvadt kis source link van, eldugva a kommentszámláló mellé, találd meg. Folyománya: szinte lehetetlen megszökni a lapról. Folyománya #2: ha van bármi más forrás, kapja az a pacsit, és így nem kergetem be egy labirintusba a továbbkattintókat.

5 Comments

 1. KTamas wrote:

  Ezt csinalja a teljes gawker is, nem?

  Thursday, October 29, 2009 at 08:30 | Permalink
 2. Ott szoktam látni kifelé mutató linket. A Big Downloadnál viszont egyáltalán nem érdemes a szövegben elhelyezett linkekre kattintani.

  Thursday, October 29, 2009 at 10:53 | Permalink
 3. Andrei wrote:

  Na ez tényleg durva. Eddig nem is nagyon figyeltem. Érdekes és idegesítő megoldás. Ez vajon automatikusan, vagy szerkesztő által belegenyázott szabály?

  Thursday, October 29, 2009 at 22:41 | Permalink
 4. Automatának tűnik. A pénteki akciófigyelőjükben is szerencse kérdése, hogy az egyes digitális játékboltokra mutat-e a link vagy a tagjükre.

  Friday, October 30, 2009 at 14:01 | Permalink
 5. Andrei wrote:

  Lehetne rá valami előfeldolgozót írni, ami leköveti helyetted a linkeket. Macera, de nem lehetetlen.

  Friday, October 30, 2009 at 19:38 | Permalink