Skip to content

Irodalom van nála, és nem fél használni

A gyárban annyira menő dolgok készülnek, hogy én csak ámulok. Múltkor a fotósok - igen, süt a nap, remélem lassan folytatják - hidas, hídmesteres sorozatába szerettem bele. Most azon csodálkozom, hogy Dömötör Ági milyen hangjátékokat és hangjáték készítőket fedez fel. A sorozat Vajnai Vilmossal kezdődik, Sanyival és Atesszel folytatódik, és én a helyetekben feliratkoznék a hangjáték címke feedjére, mert biztos nem itt van vége.

A linkek alatt cikkek és letölthető hangjátékok vannak. Én szóltam.

4 Comments

 1. moshi wrote:

  Nem tudod, lehetnek esetleg régi darabok is a Magyar Rádió hangtárából? Régóta kéne pl. Márton László Átkelés az üvegen c. drámájának rádióváltozata (Sinkó Lászlóval) vagy Krasznahorkai Urgai foglya (Máté Gáborral).

  Monday, March 1, 2010 at 11:03 | Permalink
 2. dani wrote:

  van egy ilyen a letöltögetéshez: http://halaszferenc.hu/erdekessegek/hogyan-toltsunk-le-musorokat-a-radio.hu-rol

  volt valami fórum is, de annak elfelejtettem a címét. irgalmatlan mennyiségű cucc volt (van) fent rajta, csak (ingyenes) regisztráció után lehet tölteni.

  Monday, March 1, 2010 at 14:40 | Permalink
 3. Radiojatekok.extra.hu volt a rádiójátékok rögzítésére és terjesztésére összeverődött közösség oldala. A legutolsó hír szerint szünetel a regisztráció, de mivel a fórum - ahol a lényeg van - külön loginnal üzemel, érdemes ránézni.

  Monday, March 1, 2010 at 14:45 | Permalink
 4. moshi wrote:

  hát a rádiójátékos oldalt most kihagynám, malware-nek riportolja a google (docler, theplanet)

  Monday, March 1, 2010 at 20:35 | Permalink