Skip to content

Vaterablog wanted

“Hordláda, eredeti állvány, színszűrők, gumi fejtámasz, kereső távcső, esti megvilágitás (akku nincs).” - írja az eladó a 100 ezer forintért beszerezhető légtérfigyelő távcső fotói alatt a Vaterán. Nem sok szöveg, de arra elég, hogy az ember fantáziája beinduljon. Ha lenne felesleges százezer forintom rá, kirakhatnám a tetőre és - persze az akku levadászása után - nézhetném a Ferihegy irányába elszálló gépeket. Játszhanám azt, hogy 1940-ben vagyunk, és figyelem a partvonal felé közeledő Messereket, remélve, hogy Watson-Watt radarjai már észrevették őket. Jó lenne, menőbb, mint az indiánosdi.

A másik gondolat másfelé visz. A magyar internet egyik legmenőbb blogja lehetne az, ami napi egy-egy hihetetlen terméket bemutatna a vateráról. Olyat, mint ez a távcső, mint remek távmérős Leica gépeket tükörreflexessé alakító Visoflex adapter, mint a felújított Pannóniák. Miért nincs ilyen?

4 Comments

 1. sunwork wrote:

  Hali! Szerintem tedd! Folyamatosan találsz fura cuccokat, írói vénád megvan, a ‘shots így is kiváló kiindulási alap!s.

  Wednesday, May 26, 2010 at 19:44 | Permalink
 2. Csak az időt kell megtalálni rá. Illetve jó lenne, ha nem csak IT/tech érdekességek lennének.

  Thursday, May 27, 2010 at 00:25 | Permalink
 3. sunwork wrote:

  Persze! Például Conan a barbár stílusú fantazi kardok vagy éppen rokokó fa és kő kazettáás/berakásos csodaíróasztal! Egyébként ilyen van a vaterán?

  Thursday, May 27, 2010 at 09:33 | Permalink
 4. Házilag készített pallos? http://antik.vatera.hu/fegyverek/szuro_vagofegyverek/lovagi_pallos_171757069.html :)

  Thursday, May 27, 2010 at 09:49 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. […] Worldshots › Vaterablog wanted […]