Skip to content

Szeptemberi meetup (videó)

Túléltük a szeptemberi - egyéb nevein: borzasztó hosszú / katasztrófa / pestis - meetupot. Az utolsó két hétben három olyan előadónk dőlt ki, akit nagyon szerettünk volna meghallgatni, de elkezdődtek az őszi megfázások.

Akik végül beszéltek:

 • A magyar viszonyokkal gyakorta elégedetlen Kánai András naggyon lelkesen mutatta be Greg Egant, engem teljesen meggyőzve arról, hogy be kell szerezni valamelyik regényét, le kell venni a polcról a Holics fizikát, és nekiállni az olvasásnak.

 • Sebestyén Endre bemutatta a jövő héten induló Budapest Science Meetupot. Az első szeánszuk 15-én lesz szerdán, érdemesnek tűnik elmenni.

 • Végül pedig Vizi Pál beszélt a Puli Space Technologies-ről, az űrterrorizmusról, a jó emberekről, és arról, hogy a sufnitunig megközelítésnek micsoda ereje van. Mindegyik téma érdemelt volna külön előadást is egyesével, bár így se beszélt röviden Pál.

Videók az ugrás után, pótkaszt hang pedig valamikor a napokban lesz.

Jelszavaink jövő hónapra: sapi, sál, kabát.

One Comment

 1. szferi wrote:

  Holics fizikat mindig erdemes levenni. Nekem megvan az eredeti kezirat is, ha kell :)

  Monday, September 13, 2010 at 19:28 | Permalink

2 Trackbacks/Pingbacks

 1. Worldshots › Szeptemberi meetup (hang) on Sunday, September 12, 2010 at 12:35

  […] Ugyanez, de videókkal […]

 2. Budapest Science Meetup teaser | Sirubia on Monday, September 13, 2010 at 11:45

  […] videókat Kelt készítette, az SF Meetup szeptemberi előadásán. További információkért kövessetek minket Twitteren vagy a blogon. 2010. September 13. 10:45. […]