Skip to content

Ripoff @ A38

Fogalmam sincs, hogy eljutok-e holnap Ripoff Raskolnikov A38-as koncertjére, nektek viszont nagyon ajánlom, hogy menjetek el. Az osztrák blues zenészt nem laudálnám hosszan, itt van helyette egy Muzsikás-feldolgozása, amit napokig hallgattam.

Az A38 honlapja szerint Ripoff most nem egyedül fog fellépni, hanem egy Big Daddy Wilsonnal közös projektjét mutatja be. Ettől a sztori, ha lehet, csak még jobban hangzik. Kedvcsinálónak letölthetitek Ripoff Everything Is Temporary című 2005-ös albumát az oldaláról, Big Daddy Wilson Get On Your Knees And Pray című lemezét pedig a dalok.hu-ról lehet megvenni 1250 forintért. Kell-e mondanom, hogy minden fillérét megéri?

3 Comments

 1. Jártam már Ripoff és Big Daddy Wilson közös koncertjén - azt hiszem még tavaly télen - a Művészetek Palotájában. Fasza volt. Furcsa volt a helyszín - jobban szerettem annak idején persze a nyílt helyszíni (Tabán, Pecsa kertje) blues koncerteket - de így is jól szórakoztunk…

  Sunday, November 14, 2010 at 19:52 | Permalink
 2. Big Daddyt legutoljára a Művészetek Völgyében hallgattam - a mostanira jellemzően nem jutottam el végül - az egyik pulai kertben. Nagyon oda való volt, el tudom képzelni, milyen élmény a Tabánban.

  Sunday, November 14, 2010 at 20:01 | Permalink
 3. Hát annak már több, mint tíz éve…

  Ebbe a Muzsikás-feldolgozásba pár napja hallgattam bele a YouTube-on, kerestem valamit Raskolnikovtól a Búkfalodába. Inkább ezt teszem fel…

  Sunday, November 14, 2010 at 20:22 | Permalink