Skip to content

E-könyves kerekasztal a Barcampen

Nincs is annál jobb, mint mikor elvégzik az ember helyett a munkáját. Tegnap a Barcampen voltam moderátor a Polc.hu-s Dr Szemere Gabriella, a Txtr.hu-s Weiler Péter, a Creative Commons-t, a kalózokat és a tudományos szférát felváltva képviselő Bodó Balázs és MEK-es Moldován István részvételével tartott kerekasztalban. Két kérdést tudtam feltenni, egyet a beszélgetés elején, egyet valamivel a vége előtt, a beszélgetés ment magától.

Mire véget értek a folyosói beszélgetések - amiből megtudtam, hogy igazából senki sem zárkózik el (talán a kiadók kivételével) attól, hogy másolásvédtelen mobi könyveket szállítsanak Kindle-re - Vámosi Geri megírta a panelt jó hosszan, így azt se kell összefoglalnom.

3 Comments

 1. lister wrote:

  Hmmm. Köhmmm.

  Azon a konferenciablogon írtak olyat is, hogy

  “sokat elárul a téma tömegeket megmozgató mivoltáról, hogy a kerekasztal kezdete előtt a közönség kétharmada kiment a teremből. “

  Monday, April 4, 2011 at 10:10 | Permalink
 2. Nem írhatnak mást, hiszen így történt. A távozó tömegek mentségére szóljon, hogy az utolsó keynote után jött a kerekasztal, akkor nyílt meg a másik két konferenciaterem.

  Monday, April 4, 2011 at 10:14 | Permalink
 3. lister wrote:

  Értem én, csak szomorú vagyok.

  Monday, April 4, 2011 at 11:35 | Permalink