Hármas könyvelés: ezt olvastam múlt héten

A hét elején keresett meg Fejes Balázs azzal az ötlettel, hogy miért nem csinálunk egy podcastot a könyvekről, amiket éppen olvasunk. Rádiózni ezer éve szeretnék, ellenérvem nem volt, úgyhogy fel is vettük az első adást tegnap.

A műsor hírekkel - bezárt a Borders, emlékeztünk is rá szépen - kezdődött, és kitaláluk az adás nevét is: Hármas könyvelés.

Kiss Gabi az Old Man’s War második folytatásáról, a The Last Colony-ról mesélt. Balázs bevallotta, hogy lányregényt olvasott, a The Hunger Games-t. Majd utána, hogy helyrebillenjen a világ, szóba hozta a Robocalypse-t is. Én pedig Jim Butcher Dresden-regényeit és Larry Correia rendkívül ponyva, mégis szórakoztató Monster Hunter regényeiről számoltam be.

Jelentkezni hetente fogunk, az adás megtalálható az iTunes-ban, de az alábbi RSS is szállítani fogja a legújabb részeket: http://feeds.feedburner.com/harmaskonyveles

5 Replies to “Hármas könyvelés: ezt olvastam múlt héten”

  1. A podcast-ötlet jó. A moderációt túl erősnek éreztem. Nem baj, ha a “műsorvezetőn” kívül más is végig tudja mondani a gondolatait.

  2. Sziasztok!

    Az adás alapvetően jó de Gabriella hangjával csinálni kéne valamit. Nagyon rossz a hangminősége és úgy érzem folyamatos fáziskésésben van, így nem tud érdemben bekapcsolódni a beszélgetésekbe.

Comments are closed.