Skip to content

#123481 (k mint köldöknézés)

Őrületesen ki kéne találni, hogy hol érdemes linkeket, tartalmat, kontentot megosztani. A readercalypse óta nincs jó válaszom erre. A lehetőségek durván a következők:

 • Newsblur blurblog - ez most is működik (itt), de lényegében csak azok látják, akik a Newsbluron kötöttek ki. Persze ad RSS-t, mert ilyen szempontból a régi jó világ része. Kényelmes bele megosztani, van egy egész okos bookmarklete.
 • Tumblr - van persze, de alig használom. Csak azért raktam össze, mert van pár arc, akik érdekeseket írnak, osztanak meg és ezt használják. *Meg hát ott a Fiktography, aktuális szerelmem. Ezzel a lépéssel az első pillanattól kezdve funkciókat duplikálok. Bölcsesség útja jobbra, én balra.
 • Facebook - ellene szól, hogy szűrt hírfolyam, hogy siló, és hát hogy ő a Facebook. Cserébe mindenki ott lóg, azt vagy látják, vagy nem.
 • Itt - végülis otthonos, csak ez a Kottkés linkblog dolog sose ment rendesen.

És plusz egynek írjuk fel azt is, hogy veszek a DigitalOceannél egy VPS-t és csinálok egy Gopheres bármit. Annak tényleg semmi értelme, de legalább elvisz egy szombatot.

(Amióta legutoljára számozott posztot írtam a WordPress egészen megkergült ID adásban.)

2 Comments

 1. pohly@ wrote:

  És ha mindezeken egyszerre? Valami automata segítségével, mint például a Hootsuite.

  Wednesday, September 24, 2014 at 20:15 | Permalink
 2. Azt ott érzem csalásnak, hogy gépet használok az ember pótlására. És igen egy magam ásta piszoknagy csapdába sétálok bele a fenti mondattal. :)

  Thursday, September 25, 2014 at 20:41 | Permalink