Alkalmazott hülyeség

<

p> Látjátok feleim, szümtükhel mik vogymuk? Ezúttal a fotózás elmarad, mondhatnám megidézve a nagy Madáchot. Szóval a mese a következő. Minden héten sikerül valamit otthonhagyni. Múlt alkalommal pipám nem volt egy hétig, ezen a héten a digitgépem jutott erre a szomorú sorsra. Összeszorított fogaim közt füstölő pipával fogom tehát kihúzni az elkövetkező öt napot. Pedig hát a téma az utcán heverm, pláne ha szociofotó.

<

p> A gép hiányára is így jöttem rá. Szivárogtam kifelé a buszvégállomásrólnagy nyugodtan, mikor a minket körülvevő szép új világnak ismételten sikerült sokkolnia. Láttam ugyanis két tizenéves kislányt, amint körülállnak egy matávos netautomatát (nemtom mi a neve azoknak az lcd képernyős netes biszbaszoknak) és a képernyőről vigyorog a chat.hu logója. Most talán tartsunk egy perc néma csöndet feleim, és gondolkodjuk el, megéri-e a csetelés 8 forint/perces áron. Nekem nem volt bejövős, no de vénülő fejjel nem lehet ezt átérezni. :)

<

p> Legyen valami nyugtató is a végére. Hétvégén megkaptam a Hétrét cdédémet és most azt hallgatom. Sőt, hogy megmondjam az őszintét, a teljes hétvégén ez volt a műsor. Hétrét ownzor j00! :)