Hogy nem lettem úriember…

<

p> A gépem halott. Vagyis, hogy egészen pontos legyek tetszhalott. Fut rajta minden, csak a szerencsétlen hálókártyát nem hajlandó rendesen kezelni. Helyette küld hibaüzenetet, karácsonyi üdvözlőlapot, mindent. Szóval marad a gépterem.

<

p> Itt pedig csak felhúzni tudom magam. Már az is elég előfeszítés, hogy a szünetem elejét munkával töltöm, ráadásul napok óta azt érzem, hogy a frontvonal rossz oldalán vagyok beásva. Szép is ez az ügyfélszolgálat. No de mihelyt jól összegyűjtöm a pénzt az F75-ösömre, hagyom a céget a fenébe.

<

p> Ráadásul a pénzgyűjtés elég jól megy. Ma is olyan rohadt takarékos voltam… :) Akartam venni egy esernyőt, mert a kisszemű, szemerkélő esővel a világból ki lehetne kergetni, ezért végigsétáltam Debrecen összes esernyőszaküzletén. Az eredmény a következő:
Megspóroltam 1700-tól 4500 forintig terjedő összeget. Ugyanis az összes boltban ugyanaz az ernyő volt (hol S.Olvier, hol Happy Rain néven), csak az árcímkék különböztek súlyos ezresekben. Mivel azonban még ezerhétért is ronda volt a cuccos, ma abszolut teszkó gazdaságos voltam. :D