Fórumozás hűtőgépen

<

p> A hír igaz! :) Már nemcsak a számítógépek alkalmasak a fórumozásra, hanem bizony a hűtők is. Talán nem kell sokat várnunk és ez a fantasztikus lehetőség átterjed az élet más területeire is. Például a műemlék templomokra.;)

<

p>Történt ugyanis, hogy csendesen és nyugodtan igyekeztem kollégiumi szobánk hűtője felé, mikor egy A3-mas tacepaót vettem észre az egyik hűtőajtón. Nem a miénken volt ugyan a közlöny, de elolvastam. Maga volt a csoda, a leplezetlen intellektus megnyilvánulása. Volt benne “dögöljön meg apád-anyád”, meg “lopós cigány”, meg hasonló politikailag korrekt kitételek, mégse ez volt, ami felküldte bennem a pumpát. Az üzenet vége volt halálos, ahol a kedves író közölte a folyosóval, hogy a hisztit egy hiányzó tubus majonézért csinálta végig. :) Nem tudtam megállni, hogy ne kötekedjek, másnap reggel erős kényszer hatására beruháztam egy coop majonézre és felragasztottam a tacepaó mellé egy levél kíséretében, amiben közöltem, milyen mélyen intelligens ötlet mások halálát kívánni, és mennyire felvidított kedélyes üzenete előző nap.

<

p> A válasz persze nem maradt el. Megtudtam, hogy a hűtőből hiányzik még “egy ferrari f50, három farmer és két cipő”, továbbá ebből sikerrel leszűrtem, hogy stílustalan egy bunkót leltem megint. Sebaj. Találkozunk a mosógépen. ;)