Magyar Darkness

<

p> Ma nem dolgoztam. És ez így jó. Azt hiszem síkra kellene szállni a négynapos munkahét mellett. Nagyon kellemes lenne, ha szerdán vagy csütörtökön mindenki lógna. Abszolut békategóriás amerikai kertváros fíling. :)

<

p> No de az, hogy nem dolgoztam, nem jelenti ám azt, hogy egész nap feküdtem az ágyamban alva, olvasva. Megvalósítottam az internetes alkotói pályázatot egy délután alatt. A mese Karabekiannal, szobatársammal, nem pedig az örmény festővel, kezdődik. Amellett, hogy angolszakos egyetemista a srác, az Autumn Twilight nevű együttesben is gitározik. Az együttes indexes fórumán kezdődött el az AT photoshopos relkiviák gyártása. És itt nevezték Karabekiant a magyar darkness meghatározó egyéniségének.

<

p> És ezek még csak az előzmények. :) Vagy inkább a befolyásoló tényezők. A sok(k) hatás végül oda vezetett, hogy délutáni unalmamban elkezdtem rajzolni a Magyar Darkness című fanzin borítóját. Az eredmény itt látható. Valami másfél óra alatt jutottam erre az eredményre, és, lévén büszke ember, el is dicsekedtem vele icqn fennlevő “láthatatlan barátaimnak”. Rövidre zárva a hosszú sztorit, hamarosan elkészült yves verziója is. Ciripé pedig készül. Azt is felrakom, mihelyt elküldi a véglegest.

<

p> Ha van még esetleg pályázó, akkor a Karabekian portré letölthető itt, az eredményeket pedig várom a kelt@c2.hu-ra. :D