Headshots rovat

<

p> Eshet eső, hullhat hó, az Egyetemi Élet mégis megjelenik kéthetente. Megbízhatóbb, mint a dkv, a máv, az akutális kormány. Csak tartalma nincs. Vagy, ha van, akkor már nem aktuális. A ma campusra került példány például a múlt hónap slágeréről, a MyDoom vírusról tartalmaz egészoldalas, kevéssé informatív cikket.
Előrebocsátanám, hogy a jócskán felfújt vírushíradók (á la index sztájl) már így is a könyökömön jönnek ki. Xp sp1-gyel, rendszeresen frissített Panda antivírussal és persze egy-két paranoid tűzfallal eddig mindent sikerült kivédeni. Különben is a legsúlyosabb vírusom eddig a Quicky volt. (Óóó goodoldtimes) Esetleg a vicces MsBlaster. :) Bízom a védelmemben, na. Kicsit olyan ez, mint amit anno Anyám mesélt. Kiraktak az iskolájában (igen, tanárgyerek vagyok :)) pár A1-es tacepaót, meg egy raklap piros szalagot, hogy jól tűzze fel mindenki, tudja a világ, hogy ezzel küzdünk az Aids ellen. Fel is vette minden osztálytitkár, néhány naivabb diák, meg persze az ifjúságvédelmis/mozgalmár kollégák. Valami órán anyámat is megkérdezték a diákok, hogy úgymond miért nem küzd az Éc ellen. A válasz annyi volt - ne feledjük, x év házasság, utánam és öcsém után (lehetetem 15 már akkoriban) - hogy komolyan gondolják-e? :)
No szóval nem élek olyan életet, hogy féljek a vírusoktól. Él a védelem, él a spamszűrő.

<

p> Hogy mégis írok a kérdésről, az csupán a cikk hibája. Mert nem hiszem, hogy komolyan le lehet írni egy olyan címet, hogy “My Doom: Elterjedt, látott és győzött.”. Most megszűnt a net, vagy mi van kolega? :D