Sirhattok keleten es nyugaton…

<

p> Ma voltam Ghymes koncerten. Nem lelkendezek, hogy a Ghymes az egyetlen zenekar, aminek felvennem a kapucnispulcsijat - szepemleku rocker koromban volt ez komoly kerdes, azota sincs egyutteses puloverem - nekik van meg a teljes munkassaguk, esatobbi. Es eddig csak egyszer jutottam el koncertre, nevezetesen a csatlakozzunk ajropahoz zenesen bulira Pesten a Hosok teren. Az jo volt, bar csak egy felorat jatszottak, utana jott a hivatalos musor kovetkezo szama. De az a felora megerte a felutazast. (Na meg a Varttina es a tobbi.)
Fogjuk rovidre, ami hosszu volt, nagyon vartam ezt a koncertet. Irhatnam azt a marhasagot, hogy mellesleg elvartam, hogy kapjak valamit a penzemert - 1,5k volt a jegy - de marhasag lenne. Egy koncert elvileg nem errol szol. A hibak sora ott kezdodott, hogy a szinpad es a szeksorok kozt nem volt egy centi hely se. Ennyit a tancrol. A kettes szamu hiba sokkal jobban zavart, tele volt a vararok divatarcokkal. Csupa kreativ menedzser es termekmenedzsment aligazgato fej toltotte meg a sorokat. Nagyceges rendszergazdak nadragba turt kockas ingben alltak a falak mellett. Elvesztek a tomegben a folker arcok, az a par aki volt, azt is a sorsatorba szoritottak a szabadnapos gyors- es gepironok tomegei. Szabayosan fajt - es blogolhatnekot okozott - mikor lattam, hogy egy logomellu harmincas plazacica a felliteres kolasuvegen kiseri a zenekart. Neuromancer baratommal el is hataroztuk rogton, egy pillanatig sem leszunk tovabb alternativak. Inkabb alapitunk egy nemzeti dj csapatot. O lesz DJ Csodaszar, en pedig DJ Vas.

<

p>Es hogy igazan csunya legyen a mese mondjuk el, az “utozenekar” a Kerekes, akik tanchazat tartottak, mar a hangolas alatt lejatszottak a Ghymest. Ego. A Gymesnek csak ket szam alatt sikerult olyan hangulatot teremtenie, amit illene, ezek meg azzal kezdtek..

<

p> Made by Mac :)