Lapok

<

p> Úgy néz ki, lemondjuk az Északot. Pedig az X év alatt, amíg járt, részévé vált a napi rutinnak. Felkelés, valami mosdás féle, újság begyűjtése és végül Észak olvasás reggeli közben. De most lemondjuk. Pedig eddig is semmitmondó és pontatlan volt, eddig is pártoskodott, eddig is késtek a hírei a nagyobb lapokhoz és az internethez képest. Azt hiszem meguntuk. Könnyes búcsú van Észak, attól tartok. Hiányozni fognak a harmincnak kinéző tizenéves lányok az utolsó oldalról, a hatvanas-hetvenes évek legjobb viccei, az irányított közvéleménykutatások és persze a “színes” hírek. Álljon itt egy utolsó, mementóként.

<

p>

<

p> Ugye hogy bájos? Informatív, félreinformatív… Bár a digitgépes felasználási ötlet tetszett, csak a gépet kell átbütykölni, hogy tényleg csatlakozzon is. Node usb-usb ugye. :) Különben a termékről írt a prohardver is. Link itt.

<

p> De ha már újság, ajánlanék is valamit. Az Északot követő pont a reggeli rutinban a Nemzet kinyitása a sportoldalon. Valahol vicces, mert életemben nem sportoltam, a tévében meg csak a vébét szoktam nézni négyévente. Viszont néha van egy remek rovat, ami nem azt tartalmazza, hogy Kiss János milyen magasra ugrott, vagy hogy John Doe hanyadik lett a Winbledonon. (van még ilyen? anno a commodore-os időkben volt) Nem. A Törő szerint… arról szól, hogy a sport valahogy emberi is. Nem tudom hol focizott ez a Törőcsik - jópontokért meg lehet keresni a guglin - azt sem tudom jól játszott-e, de az biztos, hogy jól ír. Ma arról ír, hogy az Újpest - itt játszott volna - kikapott és így nem lett valamilyen bajnok. Arról ír, lehet megrémítette a srácokat a nagy kihívás, megijedtek a feladattól. Érdekes, emberi nézőpont az övé. Érdemes olvasni.