Ajrópa

Hatalmas megelégedésemre két “üzleti jellegű” válaszlevelet is kaptam ma.
I. Az egyik a Varga Pincészettől, akiket azügyben támadtam le, hogy Firefox alatt a lap nézhető, csak 1, szöveg nincs 2, kattintásonként feldob egy ablakot, amiben az IE4 és a Netscape Navigator elsőbbségét zengi. Mellesleg - ha már írok - közöltem, hogy jók a boraik, jó árban vannak és ezzel sokat tesznek a gyepűvidéken tengődő egyetemistákért. A válaszban - amit, meg kell vallanom, nem is igazán vártam - örömüket fejezték ki, hogy bejön a boruk, és megnyugtattak, javítják a honlapot.
II. Hirdettek egy lomtalanítást a Macecserin, ahol érdekes és értékes cuccokhoz lehetett volna jutni. A gond csupán annyi volt, hogy a macecseritől kellett rikvesztelni a címet és az erről szóló emilemet nem dolgozták fel pénteken. Ma reggel látom viszont a postaládában a levelet, nevet, telefonszámot jókívánságokkal körítve. Rohanás telefonhoz, de a pesti cég - a nevüket nem értettem - már elpasszolta a régi macikat más úton. Szori. Viszont az ecserin fent van még a hirdetés, gondoltam leszedetem, más ne spilázza fel magát rajta legalább. És itt jön a csoda. A corporate arc válaszol és elnézést kér a késlekedésért. Hanyattesés volt teljesen. Van vállalati kommunikáció Magyarországon.

<

p> Személyes üzenetek:
Ezektől ez még westbalkán, Raffi, nem kell keletebbre költöznöd. Ha mégis letörtek a hírek, el tudlak látni válaszképtelen paraszt cégek emilcímeivel vigasztalásképp. :D