Impressziók

Rájöttem, hogy nem érdemes hetiblogot írni. Van pár oldal feljegyzés ugyan a teljesen lemerült newtonomban, de már nem aktuális. A koliban meg még mindig nincs net, kínomban Boci gépébe fogok egy plusz hálókártyát plántálni és majd oda járok. Ráadásul a pétéemes arc folyton széthúzza a kábeleimet, mert ‘az úgy nem jó”. Egyszer megkérdeztem miért. Helyén van a Té, terminálva van ahol kell, miért nem jó? Nem értette mi az, hogy terminálni. Elmondtam. Hát de az nem jó. - volt a válasz. Megint nem lettem okosabb.


Jah aki esetleg Débében tömegközlekedni akar az egyetlen értelmes módon - gyk. villamos - az készüljön fel, hogy csak a honvéd utcáig jár. Utána néma csönd, ássák a sínet, menjünk gyalog. szeptemberben két dolog kezdődik hivatalosan: a tanítás és a villamospálya-felújítás. Hurrah.
Különben ebből is látszik, hogy Débé és a logikája semmilyen emberi mértékkel nem megítélhető. Azért szeretem. Bemenni az egyetemre, olyan, mintha hazamennék. A koli már nem ilyen, de remélem, ha Bala beköltözik, akkor javul valamit a helyzet.
Apropó hazatérés. Itt egy nóta a Blackmore’s night-tól. Olyan érzés, mint nyáriszünet után felmenni a tanszékre és lenézni a díszudvarra, ami felett galambok repülnek el, mert istentudja hogyan, de bejutottak. Múltkorjában a ped tanszéken sétáltam egy galamb után. Én le akartam fotózni, de vaku nélkül, hogy ne abuzáljam, ő sétálni akart és kajálni. Nem sok eredménye lett a dolognak, hacsak az, hogy elhagytam Anitát és meg se találtam aznap, nem számít eredménynek.


Végül egy rejtvény. Ez csak szerintem értelmetlen / csak nagyon kitekert logikával értelmes?

Rejtvény

*
Most láttam - @782 - hullócsillagot. Most akkor minden jó lesz?