Sofőr, Miss Daisy nélkül

Bejártam a fél világot. Reggel elindultam Nyíregyházára, megpróbálni leadni a levelező magyart, mert ott van nekem a nappali, elég a’. Na ez nem sikerült, cserében kiderült, hogy a nyf remekül néz ki - van fenszi zenélő, forgó szökőkútja és deltás félmeztelen Móricz Zsigmond szobra :) - a to teljesen normális, sőt segítőkész, még akár jó is lehet oda járni majd. Illetőleg ha minden igaz, elismertethetem egy raklap tantárgyamat, így legalább vizsgázni nem kell magyarból. Shiny.
Utána átótóztam Debrecenbe - kritikán aluli a forgalom a négyes főúton, megy a sok hülye oszlopban, néhányan meg szöcskéznek egy-egy autókat előre, mert sietnek - aholis beköltöztem a koliba. Lévén bölcsész, vittem kajefelszerelést, ruhákat, egy külső scsi cédét és vagy négy tápkábelt. Mert ezek kellenek. :) Bár a zuhanycucc ráért volna. Még egy hétig nincs zuhany/vécé a szintünkön a felújítások miatt. Bezzeg az új táblát - Kossuth Kollégium - nem késtek felszögelni a falra. Én meg akkoris kosuthos egyetemistának érzem magam, aki a tótfában lakik.
Végül haza Balmazújváros felé, aholis felvettem életem első stopposát. Még hazább megáltam Folyás előtt és végre csináltam pár fotót a remek romtoronyról a falu határában. Éppen csak a fény volt szar, de mivel kb háromévente járok arra, inkább megkockáztattam.