Ticsung

Pár hónapja rendkívül jó ötletnek tartom a háttérképek és a maces ikonok gyűjtését…
Szünet: Ikonból azért csak a maceset, mert míg a windózos ikon egy statikus, 4848 pixeles, bitmap trutymók, addig a macintosh ikon 128128-as, vektoros, nagyítható, tehát minden, amit a user megérdemel.
…az idők során össze is gyűjtöttem egy-két oldalt, amit időnként érdemes végiglátogatni. Az ilyen végiglátogatüs estékből aztán az lett, hogy én próbáltam kitalálni, hogy mi fog tetszeni Tevének, és nem találtam el.

Ennyi rizsa után jöjjenek a linkek!
Maces ikon témában kihagyhatatlan az Iconfactory. nagy, jólszervezett, szép, vannak rajta csinos appok, hírek más oldalak frissitéseiről, és perverz módon némely ikonszet windózra is. Vicces ötlet. Annyira az, hogy a humortalan widget:widget nem is követi ezt a vonalat. Csak mac ikonok, a megszokott hírsáv, minimálszkoje dizány.
A duálplatorm megoldások felé haladva bátran szét lehet még nézni a PixelGirlPresentsen és az InterfaceLitfen is. Ebből az első kötelező - eszméletlen mennyiségű desktop kép, köztük az is amiről mindig… na de hagyjuk - a második csak erősen ajánlott. És hogy hálátlan meg ne feledkezzek mostani háttérképem biztosítójáról, belinkelem a CricketBowt is. Ha esetleg valaki mosolygós tököt keresne háttérnek…