Undergrojnd

Avman - mental note: kilinkelni! - koléga ajánlatára tegnap este mélyre merültem a képregényes alvilágba. Lényegesen pontosabban: éjféltől háromig képregényhonosításokat olvastam a c4a-n. Kezdtem Warren Ellis (nfo) Bornján - kambodzsa-vietnám, elembertelenítő világ, amúgy apokalipszis mostosan -, aztán folytattam a Transmetropolitannal - kiberpunk észvesztés fegyverekkel és újságírókkal -, még hajnali három előtt sikerült legyűrni a Global Frequency-t (nfo) (Földi Hullámhossz Oo) aztán mentem aludni, mert ideje van az alvásnak és ideje van az ébrenlétnek, már megmondta a Prédikátor is. Ma délután teletömtem Warren Ellis művekkel a torrent és emule klienseimet, és az önsokkolás betetőzéseként végigkövettem, mi is történik, ha a szupererőt birtokló unatkozó űrlények egy prostit tesznek szuperhőssé (A Profi)
Szóval teljesedik befelé szépen az addikció. De aggodalomra semmi ok, ha azon kapom magam, hogy hősképregényt nézegetek, gondolkodás nélkül homlokoncsapom magam a szívlapáttal. Vannak ugye dolgok, amit nem.

Pillanatig se akarván fényezni a Céget, de mindenképpen meg kell említeni, hogy azért a C4A-nál feleolyan quality check sincs mint nálunk. Lehet jelentkezni kéne átnézni pár cuccot…