Izmos sajtómunka

Vagy.hu olvasgattam, mert a Petit épp cigizni sétáltató Gyula - minden szál a szobában fut össze, rosszabbak vagyunk mint egy valóságsó - felhívta rá a figyelmem. Elvileg a portál megpróbálja azt kommunikálni a világ felé, hogy történnek dolgok Debrecenben, nem csak ördögszekerek görögnek a Nagytemplom előtt, gyakorlatilag viszont azt kommunikálja a világ felé, hogy ebben a városban nem tudnak írni. A további rinyálás helyett itt egy részlet a legjobb cikkből.

Le tudták tojni, hogy nincsenek jelen ott, ahol a sztárokat gyártják, és maximálisan nekik lett igazuk: türelmük és következetességük hosszú évek elszánt munkája révén országos sikert hozott, miközben a túlfuttatott műmájerek nevét se tudja senki, miután egy-két éves tündöklés után ejti őket a kereskedelmi média. Soha nem vállaltak rosszízű szerepléseket, nem vettek fel allűröket – Lukács Laci meg tudott maradni annak, aki: egy vidéki csávónak, akivel kapcsolatban nem az a hír, hogy hétfőn mit evett, melyik pipivel kavar épp, hanem hogy ejtőernyős ugrás vagy éppen futball kapcsán sérülést szenvedett. Így lett ő s együttese az utolsó autentikus rockzenekar magyar földön.
Keresztury Tibor: El a kezekkel!
Az internet pedig óriási teret nyitott a cartoon terjeszkedésének, legalábbis jó példa erre a kepregeny.net weboldal, amely magába gyűjti a képregény fanokat. Az oldalon alfabetikusan vannak rendezve a szuper-hiper- és antihősöket örökítő lapok, amelyeket meg lehet nézni, olvasni. Egyéb hasonszőrű linkek is fel vannak tüntetve, lehet filmelőzeteseket letölteni meg fórumozni meg egyebek. Szóval, van ez. Van. Csak ne vegyük komolyan.
sly: Képtelenség képekben