Angyalok háborúja

Rá kell jönnöm, hogy tanulékony vagyok. Három nap alatt három színész nevét sikerült megjegyeznem különböző filmekből. A mai anyag: Christopher Walken. Tudom, hogy valaki sikítozott mostanság msnen, hogy így mekkora, úgy mekkora. Maradjunk abban, hogy nem emlékszem ki és ez jó is így. Amiben pedig felismertem a figurát, az a The Prophecy I-II-III része. Kellemes szórakoztató angyalos, háborús, szívkitépős film, ha egyben nézi az ember a hármat, de valószínűleg lapos magában. Mindenesetre már az emberré vált Gabriel - őt játssza Walken - és a Luciferként parádéző Viggo Morgens… Aragorn miatt is.

Méretes önfejberúgás. Walken játszott a Szarvasvadászban is, ami azért ott van a három legjobb vietnami filmben. Legalábbis az én listámon.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Angyalok háborúja”

  1. The Prophecy az nagy királyság, főleg amikor Aragorn megkörnyékezi a főhőst. Meg amit már régebben írtam, hogy honnan van a felsőajkán (vagy az ajka fölött, vagy hol) a kis mélyedés.

  2. Igen, a mondtam neked egy titkot rész. Viszont a harmadik végén hogy elvérzik az a merilinmenzon hasonmás gonoszangyal. :)

Comments are closed.