Felvilágosítás

Hibaüzenettel ért véget a zenék másolgatása. Azt közölte a jó winkommandó, hogy a meghajtó tele van. Ilyenkor jön az a rész, hogy szívtelenül törlök pár giga zenét, kiírom a telepítőket és egy ideig minden jó megint. Ezzel szemben most a törlésen se jutottam végig, olyan szörnyűségeket találtam a zene könyvtárban. Csak egy párat sorolok a té olvasó szórakoztatására: miskolci nemzeti színház elisabeth, michael flatley, rómeó és júlia musical… Itt az ideje, hogy elbeszélgessek öcsémmel a homoszexualitás és a musicalek összefüggéseiről.

CategoriesUncategorized

8 Replies to “Felvilágosítás”

  1. Mindez biztos azert alakult ki benne mert emberek közt nem engedheti kia haját, az ebböl táplálkozó elfojtott mindernfélék okolhatók… lopd el az összes hajösszefogó kütyüjét és minden rendbe jön:)

  2. murku: nem jó, mert akkor kitől kérek hajgumedlit, ha megint képes leszek összefogni a hajam? :) sala: azt csak hallottam és nem láttam sajnos. nagy hiányosság. :(

  3. sajna én sem láttam. nem nézhetem meg :) (asszony kézzel-lábbal tiltakozik) mert az ex barátnőm játsza az évát

  4. ööö, nekem meg most ér le lassan az ének az esőben dvd (amit orvul nem küldtek el, pedig megrendeltem és még az ár is baráti volt)

  5. A Hegedűs a háztetőn nem is muzsikel, hanem a ciono-plutokrata világösszeesküvés fegyevere. :D Szóval a megítélése kétes. :) fáradt hülye

Comments are closed.