Hatóság

Itten járt a hatóság kúrogatni a nép fiait. Nevezetesen azt kifogásolta az iszk két dolgozója, hogy miért lóg ki utp kábel az ablakunkon, miért kap a felettünk levő szoba netet tőlünk (hint: szar a háló) és egyáltalán ez minden létező szabályzat megszegése. Lefotózták digitálisan az utp-bnc átalakítót és már adták is a kilincset a koli vezetésének. Azok megkérdezték ki volt a tettes, majd makacsul ellenálltak a megvilágosodásnak, mely szerint talán nem az én érdekem, hogy a fentiek nethez jussanak. Így állunk. Volt erősemberkedés, volt fotózás, ha eltűnnék, keressetek. :)

Zárójel: kimaradt, hogy a világnagy IT-seink persze telefonnal követték el a fényképezkedést. Már sajnálom, hogy lemaradtam az elejéről, pedig öröm lehetett nézni, ahogy villogtatnak az asztal alatt a kis mobiljaikkal, hogy végül legyen egy elmosódott képük az átalakítóról. Szakértők, vazze, szakértők.

Lapzárta után érkezett: Egyéb hatóságok munkájának eredményeként bezárta az usteam.uw.hu névek közismeretes anime ftp szerver. Mielőtt bárki is annyit mondana, hogy kurvaasva, közölném, hogy az akcióért a proart nevű szervezet a felelős. Mivel a szerveren levő filmek nagy része licenceletlen volt, ráadásul a proart jogi háttere pedig tisztázatlan így nem tudni mi lesz az ügyből. A hír feletti csámcsogást Neuromacer barátom szakította félbe egy újabb linkkel, mely szerint az mplayer médialejátszó is komoly bajban van. Ha elfogadja az eu a szoftverszabadalmakat, búcsúzhatunk is a programtól. A szabályokkal, hatóságokkal, tiltásokkal és szabadalmakkal teli nap végén - jobb ötletem nem lévén - felvasaltam egy CC logót alulra. Egyrészt mert szimpatikus a társaság, másrészt mert a ‘szféra egy része még mindig nem tud tisztességgel hivatkozni, most majd lesz miért pattognom.

CategoriesUncategorized

One Reply to “Hatóság”

Comments are closed.