Konnektivity!

Amikor átjöttem a bloggerre, valami olyasmivel köszöntem el a freeblogon, hogy ‘sten mindenkivel, várnak az integrált szolgáltatások. Akkor arra gondoltam, hogy halálosan kúl, hogy még választhatok is aközött, hogy a googleközeli hello!-ra töltöm fel a képeimet és onnan blogolom be egy kattintással, vagy a flickr-ről küldöm át a postot. Meg arra is, hogy a feedburneres postba beleolvaszthatok mindenfélét kezdve a dilisösz feedemen és zárva az amazon wishlistemmel (amim nincs). Ez a nagy integráltság pedig nekem jó, mert kényelmes, fene megeszi, még az se zavar, ha a googlo-plutokrata világösszeesküvés tudja rólam, hogy majd meghalok a catch22-ért és ezt be is ikszeltem az amazonon (tényleg szeretem, nem ikszeltem be).

Ma egy beszmek hír miatt felraktam a Growl-t, és rájöttem, hogy ezt az integrált gyermekörömöt létre lehet hozni programok közt is.

zárójel: a ráhegesztünk mindent az alaplapra és a kamerát-videót-fájlszervert a telefonba mozgalmak nem azt az ágát képviselik az integrálhatóságnak, amit képes vagyok több percig elviselni

A támogatott szoftverek egy része nyugisan jelent a csinos growl felületen keresztül, ami ráadásul szénnékusztomizálható; a másik részét nem engedi ki a perverz proxynk. Tudom, most lehetne emlegetni az adobe workflow-t, hogy az hogy dobálja egymásnak az adatot, de az súlyosan nem opensource, ez meg nagyrészt az. Most örülök neki.

CategoriesUncategorized